Trobikond äärmiselt julgeid noori astub välja moemaailma õelate kääbuste Mary-Kate ja Ashley Olseni vastu, sest nad kohtlesid neid kui orje, kui nad nende rõivakompaniis The Row praktikantidena tööl olid.

40 endist ja praegust praktikanti on ettevõtte kohtusse kaevanud. Põhi-hageja Shahista Lalani töötas The Row peadisaineri alluvuses. Shahista väidab, et ta töötas end selles firmas ribadeks ning sellest hoolimata koheldi teda nagu põrandal vedelevat polüestririba.
«Ma tegin ära kolme praktikandi töö. Ma rääkisin temaga päevad ja ööd läbi. Järgmise päeva e-kirjad hakkasid laekuma kell kümme õhtul,» räägib Shahista. «Väljas oli 40 kraadi. Ma higistasin end surnuks. Ma tassisin mitmekümne kilo jagu mantleid tehasesse. Kui me parajasti midagi ei teinud, ütlesid nad: «Sorteeride nööpe värvide järgi,» või «Hakake koristama,» või «Teil ei ole mingeid 15minutilisi pause.» Me olime nagu töötajad, ainult et palka me ei saanud. Ja nad on õelad. Inimesed nutsid. Ma nägin paljusid noori nuttes kohvi toomas ja asju kopeerimas.»
50tunnised töönädalad, ületöötamine, pisarad, soov kusagil mujal olla? Tere tulemast reaalsusesse, noored!