Kui Elton John hiljuti oma Instagrami postituses väitis, et ta vestles Vladimir Putiniga geiõiguste teemal, oli Putin täiesti õigustatult küsinud: «Kto?» Jäi mulje, et Elton on mingi vene tünga-telesaate ohver, ja nüüd tuleb välja, et oligi!

Kaks venelast Vladimir «Vovan» Krasnov ja Alexei «Lexus» Stolyarov, kes teevad sellist tüngasaadet, tunnistasid üles, et neil tekkis see mõte, kui Elton kuulutas, et ta tahaks Putingiga Vene geide olukorrast rääkida. Üks neist teeskles, et ta on Putin, ja teine, et ta on Putini tõlk/pressisekretär. Elton läks õnge. Telefonikõne kestis 10 minutit.
Telefonikõnes räägib Elton, et ta tuleks meeleldi Venemaale Gay Pride paraadile ja et ta sooviks Putiniga silmast silma vestelda. Kõne lõppes ja Elton ei saanudki teada, et ta ei vestelnud Putiniga. Seega suundus ta tagasi Instagrami, et teatada:
Tüngad on naljakad.
Homofoobia ei ole naljakas.
Ma armastan Venemaad ja minu pakkumine rääkida Putiniga LGBT-kogukonna (gei-, lesbi-, biseksuaalse, trantsseksuaalse kogukonna) õiguste teemal kehtib endiselt.
Kui see õnnetu intsident aitas eluliselt tähtsal teemal tagasi rambivalgusse pääseda, siis ma olen õnnelik, et mulle selline tüng tehti.
Otsige seda tüngaintervjuud YouTube'ist. Väike hoiatus: võtke klaasike kangemat kraami ligi, sest see on nii igav, et teil kukuvad sokid jalast. Vale-Putin oleks võinud midagi Madonna kohta öelda, et asja veidigi vürtsitada.