Jistin Bieber käis hiljaaegu Melbourne'is, mis tundub kuidagi arusaamatu – Johnny Deppi Yorkshire'i terjerid Boo ja Pistol küüditatakse sealt minema, ja Justin Bieber saab ilma karantiinita sisse? 

Igatahes osales ta ühel erapeol, kust üks naine viidi haiglasse, kuna ta väitis, et keegi oli tema joogi sisse poetanud neid samu aineid, mille abil Bill Cosby oma naiskaaslasi lõõgastab. Naine pole politseile avaldust teinud, küll aga pajatab ta Instagramis, et ta tundis end uimase ja väsinuna ja et Bieber ise käis teda lohutamas ja ütles talle koguni, et ta kannatab «Bieberi-palaviku» all.

Kuid see polnud veel kõik, mida Bieber Melbourne'is tegi. Ta postitas ka terve seeria Snapchati videosid, mis rääkisid sellest, kuidas tal on kõrini fännidest, kes tahavad temaga koos selfie't teha. Ühtlasi õpetas ta, mida teha, kui juhtute teda tänaval kohtama. 

Kui teil juhtumisi see videosari nägemata jäi, siis lühikokkuvõte on siin:

  • Kui näete Justin Bieberit, ja ta vaatab maha ega reageeri teie kiljumisele, siis tähendab see, et ta ei taha teiega selfie't teha.
  • Kui kiljute veelgi valjemini, siis ta päris kindlasti teiega selfie't ei tee.
  • Kui palute viisakalt, on väga tõenäoline, et ta teeb teiega selfie.
  • Ta eelistab selfie tegemisele teiega viis minutit vaikselt vestelda.
  • Pidage meeles, et ta on inimene nagu teie. 

Täiesti mõistlikud soovitused. Kui fännid lõpetaksid kiljumise, paneksid telefonid käest, hingaksid sügavalt sisse-välja ja vaataksid reaalsusele silma, siis nad näeksid, et kusagil hotelli ukse ees jõlkumine, et mingi nolgiga selfie't teha, on kõige tobedam nooruse raiskamise viis.