Ei ole midagi parata, aeg lendab. E! Online teatab, et Frances Bean Cobain – Courtney Love'i ja kadunud Kurt Cobaini tütar – on 23aastasena oma poiss-sõbrale Isaiah Silvale mehele läinud. Ema Courtney sai sellest teada alles peale pulmi!

«Isaiah meeldib Courtney'le, ta oli meeleheitel, kui kuulis, et Frances on tema teadmata abiellunud. Isaiah tõesti meeldib talle ja tal on Francese pärast hea meel. Courtney 'l on kahju, et teda pulma ei kutsutud,» teatab üks lähikondlane.
Frances ja Isaiah hakkasid pulmi planeerima aasta eest ja kutsusid vaid 13-15 külalist. Pulmade kohta on teada vaid, et peo teemaks olid «karikakrad moosipurgis».
Courtney Lovel oli tütre pulmas käimise asemel targematki teha. Poseerides Instagramis mingi modelli tüüpi mehe kõrval kuulutas ta:
«If you think I'm sorry for being a no-show at any important events this week, think again. I was with @jamesnorley ❤ #candyface #worthflakingonanythingfor #heaven #worthit #slay #bae #cancelallmyappointments #donthate #stud #jealousmuch? Bwahaa xc»

Vaata pilti SIIT