Rihannal pole hetkel midagi müüa (peale Instagrami postituste ja igapäevaste paparatsomarsside), kuid sellegipoolest on ta Vanity Fairi kaanestaar ja ta räägib kõigest. 

Näiteks sellest, et kuigi kõmumeedia patrab päevast päeva tema üheöösuhetest, ei ole tal mingeid üheöösuhteid – sest talle ei meeldi see tühi tunne, mis tekib võõra inimesega seksimise tagajärjel:

«Sellepärast ei olegi ma seksinud ega isegi kohtamas käinud. Sest ma ei taha järgmisel hommikul ärgata süütundega. Ma tunnen iha, ma olen inimene, ma olen naine, ma tahan seksida. Aga mis mul üle jääb – leian esimese ettejuhtuva kena mehe, kes arvab, et tuleb suurepärane öö, ja ärkan hommikul tühja tundega? Temal on tore lugu rääkida, aga mina küsin endalt, mida ma tegin? Ma ei saa seda endale lubada. Ma ei tohi. See on natuke seotud kuulsusega ja natuke sellega, kes ma olen. See päästab mind.»

Rihanna rääkis ka Chris Brownist: «Ma pole sellest kunagi aru saanud. Miks pekstakse ohvrit veel ja veel? See on minevik, aga ma ei taha öelda, et saa sellest juba üle, sest see on väga tõsine ja päevakajaline teema. Paljud naised, paljud noored tüdrukud, on sama supi sees. Paljud noored poisid ka. See pole asi, mida vaiba alla pühkida. Aga ma ise, või kes iganes, kes on koduvägivalla all kannatanud, ei taha seda enam mäletada. Keegi ei taha seda isegi tunnistada. Nii et sellest rääkimine, isegi kui sa pead seda vähem kui 200 korda tegema, on nagu... Kas mind peab selle eest karistama? See ei istu mulle.»

Kõlab nagu aus jutt. Aga nüüd võiks Rihanna rääkida, millal tema kaheksas stuudioalbum ilmub.