SÜNNIPÄEVAD:

Priit «Cool D» Kolsar (39) 23. oktoober 1976 räppar
Jüri Kuuskemaa (73) 25. oktoober 1942 kunstiajaloolane
Jüri Mõis (59) 25. oktoober 1956 ettevõtja
Epp Eespäev (54) 25. oktoober 1961 näitleja
Ene Järvis (68) 26. oktoober 1947 näitleja
Tanel Padar (35) 27. oktoober 1980 laulja
Toomas Paul (76) 29. oktoober 1939 teoloog

Jäär 21. märts – 20. aprill
Hinga sügavalt ja rahulikult. Sulge silmad. Õhku saab endiselt tasuta ja keegi ei loe su hingetõmbeid. Kujutle, et iga väljahingamisega lahkuvad sinust probleemid. Kui uuesti silmad lahti teed, on nad kõik läinud. Nüüd mõtle, mis takistab sind saamast seda, mida sa kõige rohkem tahad. Nagu näed, ei miski.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sinust ei saada alati aru, sest su sõnad ja teod pole mõnikord kooskõlas. Sa tundud enesekindel ja rahul, kuid su sees möllab torm. Inimesed tunnetavad seda, ja see ajab neid segadusse. Sa ei taha olla võlts, kuid ometi sa võltsid, mida tunned. Proovi sel nädalal olla nii siiras kui oskad. Nii võidad uusi sõpru.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kas maailm on hulluks läinud? Sõltub, kuidas sa seda vaatad. Maailm on tõesti hulluks läinud. Aga sinu isiklik maailm? Kui suur on kaos sinu isiklikul territooriumil? Sinul ja ainult sinul on võim keeruline olukord ümber pöörata. Maailm võib olla nii hull kui tahes, aga sinu maailmas võib valitseda rahu ja harmoonia.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kas sul on liiga palju valikuid? Mingis mõttes küll. Otsus, mida peaks olema lihtne teha, osutub keerulisemaks kui sa arvad. Sul on nii palju alternatiive, mille vahel valida. Küsi endalt, mida sa teeksid, kui oleksid nurka surutud? Kelle poole sa pöörduksid? Tee valik, mis võimaldab sul end kindlalt tunda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Inimestest läbi näha pole raske. Nad kannavad oma salamotiive ja varjatud eesmärke peo peal. Nende sõnu ei tasu uskuda. Tõde peitub nende tegudes. Elu oli lihtsam, kui sa veel nii läbinägelik ei olnud. Kuid teadmistes peitub jõud. Tänu sellele jääb halvim nüüd juhtumata. Ja kui hästi läheb, juhtub midagi head.

Neitsi 24. august – 22. september
Kui hulluks asi läheb? Mitte väga hulluks. Asi on läinud juba nii hulluks, et hullemaks enam minna ei saa. Nüüd saab asi ainult paremaks minna. Peagi on sul hea meel, et su kannatus proovile pandi. Lähipäevil võid avastada, et keeruline olukord on juhatanud sind palju paremale positsioonile.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Puude, taimede ja lillede elu ei juhita kusagilt kõrgelt kantslist. Lilled õitsevad selleks luba küsimata. Miks pead sina iga otsust ohtrasõnaliselt õigustama? Miks pead sa iga asja jaoks luba küsima? Tee sel nädalal ainult seda, mida teha tahad. Ja vaata, kuidas su elu puhkeb õitsele nagu lill.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Meile püütakse kogu aeg midagi müüa. Meile tehakse pakkumisi, millest on raske loobuda. Me peame kiiresti otsustama, sest asjad võivad otsa saada. Kuid kas asjad üldse saavad kunagi otsa? Pakkumised tulevad ja lähevad. Otsustada võid millal tahes. Ignoreeri seda müra sel nädalal. Ja luba endale ainult seda, mida ihkab su hing.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas muutus on tõesti sama hea kui puhkus? See on sama hea kui küsida, kas tugitool on sama hea kui õun. Puhkus on puhkus. Sa lamad, sulged silmad ja ei mõtle mitte millelegi. Muutus on stimulatsioon. Muutus on elevus. Sa vajad praegu puhkust, mitte muutust. Muutus saab tulla alles peale seda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Elu kaardimängus blufime me kõik. Me vaatame üksteisele silma ja lausume valgeid valesid. Me unustame ise ka, et meie mõtete ja sõnade vahel on nii suured käärid. Me ütleme seda, mida meilt oodatakse. Kuid mitte igaühele. Sinu elus on keegi, kes väärib sinult ainult tõde. Ära keela talle seda.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mitut imet sa vajad? Ainult üht. Küsimus on selles, millist neist? Sa tahaksid midagi teha. Sa tead, et sa ei saa seda teha. Ära lange veel masendusse. Olemas on ka alternatiivne lahendus. Sa ei tee seda praegu, sa teed seda tulevikus. Ja see tulevik ei ole üldsegi kauge. Anna saatusele võimalus ennast üllatada.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mõnikord teevad inimesed head valedel põhjustel. Nad annavad, sest nad tunnevad end süüdlastena. Nad annavad, lootes midagi vastu saada. Nende isetud teod on isekad. Sina ära sellesse lõksu lange. Kui annad, anna puhtast südamest. Ja kui midagi vastu saad, ära pea seda iseenesestmõistetavaks.