Kurikuulus pervertfotograaf Terry Richardson saab 50aastaselt isaks – tema endine assistent Alexandra Bolotow on lapseootel. Käsil on juba neljas raseduskuu ja sündimas on suisa kaksikud! 

Paar tunneb teineteist juba kümme aastat. 30ndates eluaastates Alexandra on poseerinud kümnetel Richardsoni fotodel, mis avaldatud tema 2005. aastal ilmunud raamatus «Kibosh».

«Nad tutvusid, kui Alexandra oli tudeng, ja peagi sai temast Terry praktikant. Seejärel töötas ta juba täiskohaga Terry juures, ja õppis lisaks Columbia ülikoolis antropoloogiat,» räägib informeeritud allikas.

Richardson ise ütleb Instagrami vahendusel: «Me ei tahtnud seda uudist nii vara avalikustada, sest oleme peale mõningaid raskeid ja südantmurdvaid kaotusi ettevaatlikuks muutunud, aga kuna kass on juba kotist väljas, siis... oleme Skinny'ga väga elevil, et saame teile teatada meie kevadel sündivatest kaksikutest! See on olnud raske teekond ja me oleme nii tänulikud, et meid ümbritseb sõprade, perekonna ja mõningate kirjeldamatult tarkade arstide toetus ja armastus. Olen kindel, et lapsed kasutavad seda postitust kord Thowback Thursday tähe all.»

Uskumatu, et varsti on olemas inimesed, kes kutsuvad Terry't «issiks» ja mõtlevad seda tõsiselt...