Meelelahutaja Henrik Normann, kes hiljuti tunnistas, et leidis taas õnne endise kallima Kati Jägeliga, figureerib suhtlusportaalis Twoo. Kas ta soovib leida uusi tutvusi? 

"Ma ei ole seda tutvumisportaali kunagi kasutanud! Mul on Facebookis nii palju sõpru, et mulle sellest piisab," tulistab Henrik. "Võib-olla on ka Twoos tore suhelda, ma ei tea, kedagi maha ma ei tee, aga mina pole selle kasutaja. Keegi on lihtsalt minu nime ja nägu ära kasutanud."

Henrik selgitab, et ka Facebookis on tema nime all mitu kasutajat: "Ma ei saa ju seda kontrollida, igaüks võib minuti jooksul endale ükskõik mis nimega kasutajakonto luua ja inimese tegevusele varju heita. Alles oli uudis, et tuntud inimeste meilidest saadetakse petukirju, milles küsitakse raha. Ehk on toimunud samasugune identiteedivargus?"

Hiljuti käivitus petuskeem, milles ohvrile tuleb tema tuttava aadressilt e-kiri rahapalvega. Rahasoovi põhjendatakse dokumentide ja raha vargusega välismaal. Taoline abikiri potsatas paljude postkasti näiteks näitleja Raivo E. Tamme nime alt.

Jaga
Kommentaarid