SÜNNIPÄEVAD:

Villu Kangur (58) 27. November 1957 näitleja ja luuletaja
Kalev Mark Kostabi (55) 27. November 1960 maalikunstnik
Mikko Fritze (52) 27. November 1963 kultuuritegelane
Doris Kareva (57) 28. november 1958 luuletaja
Urmas Sõõrumaa (54) 29. november 1961 ettevõtja
Marko Mihkelson (46) 30. November 1969 poliitik
Martin Veinmann (65) 2. detsember 1950 näitleja
Toomas Urb (57) 2. Detsember 1958 laulja
Tiina Park (74) 3. detsember 1941 ajakirjanik
Indrek Teder (58) 3. Detsember 1957 õiguskantsler

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mõned kogemused on ühtaegu hirmu ja elevust tekitavad. Fantastilised ja jubedad. Rõõmsad ja kurvad. Sellist segu pole vaja karta. Intensiivsus peaks meid hoopis julgustama. Need on ju kõigest mündi kaks poolt. Pööra münt ümber, ja kõik muutub. Kui tunned praegu, et sul on taldrikul rohkem kui ära süüa jõuad, võta vabalt. See lihtsalt tähendab, et oled saanud rohkem kui lootsid.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kujutle, et said sandikopikate eest hindamatu väärtusega asja. Kas see pole mitte rõõmustav? Või on asi selles, et sul polnud tegelikult isegi sandikopikaid, et selle eest maksta, ja nüüd pead sa investeerima ka selle kaitsmisesse? Või kardad sa hoopis, et oled saanud võltsingu? Nii või teisiti on tõde see, et sul läheb praegu paremini kui sa lootsid. Rõõmusta või kurvasta nii palju kui tahad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Aju on lihas. Seda tuleb treenida, et ta töökorras püsiks. Sa tead seda ja ka teed seda. Ilmselt sellepärast on sul paremad ideed kui kellelgi teisel. Selle nädala jooksul tuleb veelgi tõestusi, et sulle on antud rohkem kui kellelegi teisele. See tähendab, et ka vastutus on suurem. Sa oled küll tark, kuid ära unusta, et sa ei ole eksimatu. Seda ei ole kahjuks meist keegi.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kas keegi meist teab üldse, kes ta on? Asjad meeldivad meile või siis ei meeldi, ja tekib küsimus, kas meie eelarvamused pole mitte tugevamad kui meie maitse-eelistused. Me ei ole veel nii targad, et mitte lasta negatiivsusel oma arvamusi kujundada. Hirm näitab sulle teatud asju sünges valguses. Sel nädalal avastad, et see valgus on võlts. Lase päikesepaistel oma vaadet parandada.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Hall on uus must, teadus on uus religioon ja ebanormaalsus on uus normaalsus. Niipea, kui harjume mingi standardiga ära, surutakse meile peale uus. Kuid meie käitumine ei pea vastama viimasele trendile. Sa ju tead, mis on tähtis, sest see põhineb konkreetsel kogemusel. Usalda seda sel nädalal, ja lase trendidel endast mööda lennata.

Neitsi 24. august – 22. september
Nägemine on uskumine. Või on uskumine hoopis nägemine? Ükskõik, kui väga me siit loogikat ka ei püüaks otsida, me näeme elus ikka seda, mida me näha tahame. Mis määratleb meie tahtmised? Eks ikka see, millesse me usume! Ja me kõik usume millessegi. Sündmused sinu elus on praegu liiga head, et olla tõsi. Usu neisse sellegipoolest.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa oled piisavalt tundlik, et võtta ka kellegi teise tundlikkust tõsiselt. Sellegipoolest ei peaks sa osalema tundlikkuse võistlusel. Kes selle üle üldse kohut mõistma hakkaks? Ja kes võidaks? Kui pole võistlust, pole ka võitjaid ega kaotajaid. Elus tuleb ehitada sildu, mitte seinu. Jää sel nädalal tugevaks, isegi kui tunned end haavatavana.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Teed valgustatuse poole sillutavad kõikvõimalikud organisatsioonid ja nõuandlad, mis peaksid selle tee kergemaks tegema. Võid sealt leida näiteks kohvikuid, mis pakuvad teistest tervislikumat toitu. Kuid kas keegi saab sulle öelda, mida sa tegema pead, et iseendast kõrgemale tõusta ja oma kõrgema minaga kohtuda? Ei saa. Saad kuulata vaid oma sisemist häält.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas me ikka peame alati saama oma tahtmise? Sest kui meie tahtmine vastandub kellegi teise tahtmisega, tähendab see, et keegi võidab ja keegi kaotab. Kas seda on üldse vaja? Sõlmi sel nädalal ära need kokkulepped, mis on kergesti sõlmitavad. Ja jäta need, mis tekitavad konfliktseid tundeid, kompromissi ootele. Sul on aega ja see on põhiline.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa ei pruugi teada, mida sa teed. See tähendab, et tõenäoliselt ei tea sa ka seda, mida sa järgmisena teed. Sa võtad vastu väljakutseid siis, kui need sinu teele kerkivad. Sa annad oma parima sõltumata sellest, kui palju kõrgemad jõud sind toetavad. Sel nädalal saad kinnitust, et sinu parim on parim, mis üldse olla saab. Sul on põhjust tähistada.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Keegi ei tea, kuidas maailm loodi. Vaidlused käivad ja uued teooriad tõstavad pead. Ühes võib aga kindel olla – see, kes maailma lõi, pidi olema geenius, sest maailm on võimeline ennast taaslooma. Sina oled osa maailmast ja osa maagiast. Pea seda sel nädalal meeles – ja luba endale veidike seda maagiat, mis on loonud nii sinu kui ka maailma.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Me peaksime oma pettumuste üle rõõmustama. Nad aitavad meil näha ilusat ka tavalises. Kui võrdleme argipäeva fantaasiatega, võib see olla tohutu pettumus, kuid tõeline pettumus paneb meid armastama ka kõige tavalisemat päeva. Kuid pettumustega pole sul sel nädalal mingit pistmist. Neid lihtsalt ei ole!