Sestsaadik, kui Charlie Sheen paljastas, et ta on HIV-positiivne, ilmub üksteise järel välja tema endisi sekspartnereid, kes väidavad, et seksisid temaga ilma kaitsevahenditeta, ja Charlie ei rääkinud neile oma olukorrast sõnagi. 

Üks New Yorgi bordellipidaja räägib koguni, et Charlie maksis prostituutidele 5000 dollarit lisa, et need temaga ilma kondoomita seksiksid. Kuid keda see kõik huvitab? Palju põnevam on kuulda, mida arvab Charlie ekskolleeg JENNY McCARTHY! McCarthy kehastas Charlie tegelaskuju armukest kaheksas "Kahe ja poole mehe" osas ja tal on öelda järgmist:

"Mängida tema armukest tol ajal oli "Ick!" See pole aus. See on õudne. Ma tunnen talle kaasa, sest ta on haige ja see on kohutav, aga tal on paljude inimeste ees oma elus suur vastutus. Enne kui ma tööle hakkan, pean ma andma allkirja paberile, milles küsitakse, kas mul on ohatisi. Kui ma pean herpesest rääkima, miks ei pea ma sellisel juhul HIVist rääkima? Vaadake, kui paljud on selles sarjas tema armukest mänginud. Mitte, et sellesse oleks võimalik nakatuda suudeldes, aga siiski."

Charlie esindaja on juba öelnud, et tal diagnoositi haigus peale "„Kaht ja poolt meest". Aga see vastutuse jutt on küll naljakas. Isegi pada ja katel on ajutiselt oma erimeelsustest üle saanud, et selle naeruväärse jutu üle koos naerda.