Eesti soost supermodell Karmen Pedaru (25), kes läinud nädalal väisas Tallinna ja võttis pidulikult üle Ly Ranne fondi Ilulooja tiitli, sattus kahjuks ka traumapunkti. Nimelt astus sihvakas kaunitar ühel hetkel kuidagi nii õnnetult, et tegi oma hüppeliigesele liiga. Tervisekahju korvab kindlustus!

Modelliagentuuri MJ-Models juhi ja Karmeni esindaja Margit Jõggeri sõnul on hüppeliiges Karmeni õrn koht. "Ilmselt see ei olnud vanast traumast veel täielikult taastunud ning andis endast taas märku – jalg tuli vähemalt kümneks päevaks lahasesse panna," rääkis Jõgger esmaspäeval. "Seoses tervisemurega tuli Karmenil ka Eestisse plaanitust veidi kauemaks jääda, kuid paari päeva pärast peaks ta juba Rooma tööle lendama. Õnneks ei pea ta otse poodiumile minema, tegemist on fotosessiooniga."

Kui palju võis kindlustus maksta Karmenile hüvitist, seda Margit ei tea või ei avalda, öeldes vaid: "Kindlustussummad on konfidentsiaalsed!".

See ei ole Karmenile esimene kord, kus ta peab mõnusa lebamise asemel tööd tegema. Pedaru on läinud lavale ka otse opilaualt, kuhu sattus sissekasvanud varbaküüne tõttu.