Kui see pime aeg ei ole teie jaoks veel piisavalt kurb, siis siit tuleb kurbusele lisa: SINEAD O'CONNORi järjekordne Facebooki postitus pani inimesed uskuma, et ta on Iirimaal suvalisse hotelli läinud ja seal üledoosi teinud eesmärgiga ennast ära tappa.


Selle kurva postituse otsib iga huviline ise üles, sest see on liiga pikk ja liiga kurb, et seda siin täies pikkuses ära tuua, kuid kokkuvõtvalt süüdistab Sinead oma abikaasat Barry Herridge'i (kellega ta on järelikult endiselt abielus), oma lapsi, oma poja Jake'i tüdruksõpra ja tema sõpru, kes kõik teda alt vedasid, kui ta 26. agustil oma emaka ja munasarjad eemaldada lasi.
Päev enne seda postitust kirjutas ta veelgi pikema ja kurvema avaliku kirja, milles ta väitis, et tema poeg ja poegade isad on temalt tema pojad ära võtnud. Nädal varem tunnistas Sinead Facebookis, et ta on haiglaravil, kuna arstid arvavad, et ta tahab endalt elu võtta.
Õnneks on Sinead nüüd ühest Iirimaa hotellist üles leitud ja haiglasse viidud. Loodetavasti hõlmavad ravipsotseduurid ka ohtraid kallistusi, sest tundub, et tal on seda väga vaja.

Jaga
Kommentaarid