Tom Hardy (38) võib ju kinolinal laineid lüüa, kuid filmibisnis läheb talle üllatavalt vähe korda. Talle ei meeldi filme vaadata ja ammugi ei taha ta neist rääkida.

Paraku pole filmide „Mad Max: Raevu tee" ja „Legend" staaril rääkimisest pääsu. Sestap ütleb ta, mida mõtleb, isegi kui see küsijatele ei meeldi. Endise narkomaanina on ta endale Hollywoodis teed rajanud oma reeglite järgi. See on taganud talle karismaatilise staari oreooli, mis võimaldab tal endiselt Hollywoodi tänavatel tundmatuks jääda. Ta tunneb oma valitud ala läbi ja lõhki ning näib, et ta peab stsenaristidest rohkem lugu kui režissööridest.
„Stsenaristil pole mitte midagi, kui ta maha istub. Ta kirjutab, ja sünnib lugu," räägib ta. „Siis tuleb trobikond näitlejaid, ja inimestel on, mida vaadata. Siis tuleb kolmas inimene ja ütleb: „Mulle tõesti meeldib see, mida te, mehed, siin teete. Ja kui te teete seda nii, nagu mina seda näen, siis võib sellest midagi sündida." Osake minust küsib alati, mida see mees siin teeb. Režissöör, kes pole midagi kirjutanud, ütleb: „Usalda mind!" Ma küsin vastu, et millega."

Mis mees Hardy on? On temaga koos kerge töötada? Milline on mehe minevik? On ta abielus või vaba hing? Kõigile neile küsimustele saad vastuse täispikast intervjuust Kroonika paberväljaandes!