Mulluse suudlusskandaali järel avalikkuse meelepaha ja truudusemurdja tiitli pälvinud Evelin Ilves sai lunastuse, kui selgus, et president on oma kihlatu Ieva Kupcega olnud koos juba mõnda aega! Kas riigipea peaks midagi avalikkusele selgitama või on see rangelt vaid tema eraelu? 

Esmaspäeval üldsust vaimustanud sõnum, et president Toomas Hendrik Ilves (61) ja tema lätlannast sõbranna, Läti Kaitseministeeriumi küberjulgeolekupoliitika koordineerimissektsiooni juht Ieva Kupce (38) on kihlunud, on tänaseks pöördunud presidendi enda vastu. Evelin Ilvese (47) avaldus juba samal õhtul rabas kui külm dušš – tema sõnul olnudki Kupce põhjus, mis tema Komeedi terrassile prantslasega suudlema ajas.

Evelinile sekundeeris presidendi endine nõunik Iivi Anna Masso, kes seostas enda märtsikuise vallandamise samuti Kupcega – talle öeldud koht Kadrioru lossis üles päevapealt ja toimetatud sealt robustselt minema, et hoida veel mõnda aega salajas presidendi suhet Kupcega... Aprillis andis presidendipaar teada oma lahutusest. 

Kuidas peaks president nüüd käituma, et olukorrast välja tulla? Peaks ta rahvale olukorda kuidagi selgitama või mitte?  Mida arvab Ieva uuest suhtest Ieva ema? Sellest kõigest loe värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid