Legendaarse restorani Gloria omanik ja tippkokk Dimitri Demjanov (68) teatas aprillis, et läks lahku oma pikaajalisest elukaaslasest ja tütre emast Eneli Mikkost (34), kuid novembri lõpus poseerisid nad uuesti külg külje kõrval PÖFFi lõputseremoonial. 

Võiks arvata, et lahkuminek on üks kurb lugu, kuid Dimitri teatas kevadel heatujuliselt, et see on hoopis hea uudis ja nad on mõlemad õnnelikud! Ent kuis on lood siis nüüd?

"Me ei ela koos, kuid oleme sõbrad edasi ja käime ka edasi üritustel koos – saame hästi läbi," selgitab toiduguru. Dimitri ei hoia vanast kallimast kinni! "Ta on tark, meeldiv ja noor inimene, kellel on oma tee käia. Meie ühine ilus aeg sai läbi, läksime lahku sõbralikult – klaase ja nõusid me ei lõhkunud. Ka paljude minu tuttavate uued ja vanad pered käivad sõbralikult läbi ja suhtlevad pidevalt."

Dimitri ja Eneli suhe algas 2002. aastal, kui Eneli, kes on nüüd uuringufirma Praxis kommunikatsioonijuht, alustas oma karjääri Dimitri assistendina. Tööromaanist kujunes kooselu, mis tuli avalikkuse ette alles viis aastat hiljem, kui paar kasvatas juba viieaastast tütart.

Jaga
Kommentaarid