Justin Bieber, kes semmis mõne aja eest Kardashianide klanni 20-aastase modellist võsukese Kendalliga, nähti lõbusalt aega veetmas viimase õe, Kardashianide suguvõsa vanima õe, 36-aastase Kourtneyga! 

Naine tabati Bieberi Beverly Hillsis asuvast kodust välja hiilimas laupäeva varahommikul poole nelja paiku. Kourtney läks hiljuti lahku oma laste isast ja pole uude suhtesse rutanud. Ka Justin on vaba hing. Ta on öelnud, et teda seob noorukese Bieberiga vaid suur sõprus. Siiski - kus tegijaid, seal nägijaid! Teravsilmad kinnitavad, et küpses eas Kardashian võbistas noore poisi poole ripsmeid juba oktoobrikuus, kui nad restoranis kohtusid ja seal need sädemed lendama hakkasidki.

Justini lähikondsed kinnitavad, et tõsisemat suhet kahe staari vahel pole, ehkki nad aeg-ajalt ühist aega veedavad... "Nad on vallalised ja lihtsalt lustivad!"

Vot sulle siis! Näib, et viisteist aastat vanusevahet kaob linade vahel olles kui vits vette. Imelik hakkab asi tunduma ehk siis, kui mõelda numbritele - 15 aastat tagasi oli Justin kuueaastane poisike ning Kourtney sama vana, kui Bieber praegu... Ja et Justini ema on poja armukesest kolm aastat vanem.