Kuldne duo nii töös kui ka eraelus, Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar (56) ja tema parem käsi, suhtekorraldaja Reno Hekkonens (40) sammuvad eri teid. Kui varem oli Reno suvise suurprojekti kõneisik ja väisas Marje seltsiüritusi, siis nüüd ta õpib, ja kui varem on Marje hoidnud talle koha Õllesummeri tiimis ikka vakantse, siis nüüd on juba Renole uued asendajad välja valitud. 

Hekkonens rääkis oma võimalikest elumuutustest Kroonikale juba kolm aastat tagasi. Toona pakkis ta pärast ränka Õllesummeri-suve kohvrid ja sõitis Indiasse aašramisse mediteerima. Mullu sügisel teatas Reno, et teda huvitavad elus väga vähesed asjad – muusika, teater ja film. Ta läbis siis New Yorgis kolmekuise filmikunsti intensiivõpingu ja lõi kaasa tänavuse Õllesummeri korraldamises. Nüüd tudeerib Reno aga filmindust otse Hollywoodi südames asuvas filmikoolis. 

Väidetavalt on Marje ja Reno ka eraelulises plaanis teineteisest eemaldunud. Kuigi küsimused puudutavad muu hulgas ka Renot, Marje isegi ei maini teda! „Uue aasta Õllesummerile on hoog sisse lükatud," teatab Marje Hansar. „Juba kahekümne kolmandat aastat on iga järgmise festivali ettevalmistusperiood olnud väga põnev ja inspireeriv, täis erinevaid väljakutseid ja rõõme. Sellel aastal tegime festivali korraldustiimi struktuuris muudatuse ning turundustegevusi viib ellu loovmeeskond, kellega hiljuti liitusid endine Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill ja näitleja Anatoli Tafitšuk." 

Küsimuse peale, kuidas ta suhtub Reno lahkumisse, jääb Hansar tummaks. Teemat väldib teispool Suurt Lompi ka Reno...

Jaga
Kommentaarid