Kirglik tenniseharrastaja ja suurärimees Enn Pant (50) on Kroonikale öelnud, et hoolimata sponsorsuhetest ja sõprusest ei õnnestu tal tennisestaar Kaia Kanepiga (30) privaatselt mängida. Näib aga, et viimase aastaga uueks Eesti esireketiks tõusnud Anett Kontaveit (19) amatööridega mängimisel risti ette ei löö, vaid on nõus isegi mitu korda kuus muusik Kristjan Kasearuga (29) poolteisetunniseid mänge maha pidama. Ja täiesti tasuta! 

"Anett on mu hea sõbranna ja mul on hea meel, et ta on nõus minuga mängima, see on meie kahe lahe ajaviide," sõnab Kristjan. 

Pärnust pärit Kristjan Kasearu on tennist mänginud alates teisest klassist, tennisetrennis käis ta kokku viis aastat. Nüüd on vana kirg taas tärganud! Lisaks Anettile treenib Kasearu ka oma hea sõbra Uku Suvistega. 

Tutvus Kontaveitiga ulatub aastatagusesse aega, kui Tondiraba tennisekeskuses toimus heategevuslik üritus. Sestpeale hakati tihedamalt suhtlema ja võimalusel käiakse nädalas korra Tere tennisekeskuses mängimas. 

"Punktide peale me ei mängi. Selles suhtes võib küll öelda, et ilmselt Anetti jaoks on see toksimine, kuid minu jaoks tõsine trenn," seletab Kristjan. "Mu mäng läheb järjest stabiilsemaks, löögid tugevamaks. Kui mul midagi valesti läheb, teeb Anett mulle märkuse." 

Anett omakorda elab kaasa Kasearu tegemistele, ning oli kohal näiteks tema hiljutisel plaadiesitluskontserdil klubis Hollywood.

Jaga
Kommentaarid