Hispaania juurtega tantsija ja muusik Joel De Luna, kes 1997. aastal saabus Eestisse ja kellest sai siin tuntud seltskonnategelane, lahkus pärast vangistust, mis määrati talle ja tema abikaasale Victoria De Luna narkoäri eest. Nüüd on "kadunud poeg" Maarjamaale naasnud, loob muusikat ja kihlus äsja oma mänedžerist eestlannaga, kellega lubab juba suvel abielluda! 

Pärast vabanemist ja lahutust supermodell Carmen Kassi õest Victoriast, kellega Joelil on kaks last, keskendus De Luna noorte narkoennetustööle, osales heategevuses, kuid oli ka armurindel kuum. 2008. aastal sündis saarlanna Getlynil laps, ent Joel abiellus hoopis turundaja Helena Küttmanniga. Hoolimata eraelulistest sammudest figureeris mees õige pea hoopis Rootsis, kus meedia pajatas tema armusuhtest Sara Skullerediga...

Narkootikumidest on Joel enda sõnul puhas viisteist aastat! Eestlannaga, kelle nime jätab De Luna veel enda teada, on ta enda sõnul koos elanud juba viimased kolm aastat. "Armusin kakskümmend aastat tagasi esimesest silmapilgust," seletab De Luna. "Tema silmad võlusid mind nii, et unustasin laulusõnad. Imetlesin kauneid pikki juukseid. Minu keha vallutasid liblikad."

Joel on enda sõnul õppinud kuus aastat Stockholmis muusikaprodutsendiks ja, oodates Rootsi passi, töötanud ilmakuulaste lauljatega. Ansambli Level 5 , "My number one" püsis Rootsi edetabelites kolm, "The first time" kuus kuud. De Luna osales ka Rootsi Eurovisiooni eelvoorus Melodifestivalenil, kuhu esitati 2700 laulu – tema "Black Swan" saanud poolfinaalis 5. koha.

Uute peatükkideni De Luna elust!