"Jah, president võib abielluda, kuid mina isiklikult ei luba sellele paarile õnne. Minu arvates ei ole Toomas Hendrik oma südant Ieva Kupcele avanud. Ta on naiste peale solvunud ja pole suutnud sellest tundest üle saada. See, et ta kihlus pärast lahutust väga kiiresti, näitab vaid üht, ta tahab kellelegi midagi tõestada, kuid üks on kindel – tema solvumine ei ole kuhugi kadunud!" loeb selgeltnägija Nastja riigipea tähemärgist ja hoiakust välja. 

"President on küll kihlunud, kuid ta ei ole õnnelik. Kui inimene on armunud, on ta meeldivalt kohmetu, segaduses ja sõbralik. Paraku Toomas Hendriku näoilmest seda välja ei loe, seal on vaid üks sõna – solvumine. Ta on kui pahur siil," lajatab 2008. aastal Eesti "Selgeltnägijate tuleproovi" võitnud sensitiiv Nastja (33).

Naise sõnul võib ju president abielluda, kuid see ei tähenda, et tema süda oleks täis armastust. "Ma ei usu, et suhe Ievaga ta õnnelikuks teeb. Ieva ei ole võimeline soojadeks tunneteks, ta ei suuda meie presidendi südant üles sulatada. Ta on külm naine, kuid ma ei nimetaks teda Lumekuningannaks, ta ei küüni selle auväärse tiitlini. Lumekuninganna on erakordselt ere tegelaskuju, Ieva seda pole – ta on hall hiireke," on Nastja presidendi lätlannast kihlatu suhtes teravkeelne. 

Täispika intervjuu nõid Nastjaga leiad värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid