"Vanematel inimestel on oluline, et oleks tegevust, et ei tekiks tunnet, et sind pole kellelegi tarvis. On küll! Sulle endale on sind tarvis. Laste kodust lahkumine on kohutavalt raske. Kui Piret, mu kõige noorem, läks, oli see nii raske, et isegi hingata oli valus. Aga siis tuleb teistmoodi mõelda ja mõista, et see ongi ju normaalne. See on elu," räägib näitleja Katrin Karisma.

Katrin Karisma (68) Kloogarannas asuvat maja on pea võimatu mitte märgata. Asukoha poolest pole see metsa sees asuv hubane kompleks just hõlpsalt leitav, kuid kui juba seal kandis viibida, siis võib kindel olla, et see on Kati kodu – vaevalt et keegi teine Pipi tuulelipuga majas elaks.

Kui kaua sa oled olnud Kloogaranna elanik? Kümnes aasta läheb. Eelmise, Tallinnas Virmalise tänaval asuva kodu müüsin maha ja saadud raha eest ehitasin siia, vanaisale kuulunud krundile maja. Mu poeg ütles, et ema, mõtle ikka järele, sa oled üksi ja on sul seda vaja! Ehitamine nullist pole lihtne. Ootamatult kujunes sellest aga väga äge projekt – oli tore loomine. 

Miks Katrin Tallinnast ära kolis? Kui palju ta täna sporti teeb ja millega päevi sisustab? Milline vanaema Katrin oma lastelastele on - seda kõike saad lugeda KROONIKA KODU-ERIST!