Vaheldumisi Eestis ja Ameerikas elanud Urbide klanni noorim südametemurdja Tom-Olaf Urb (30), kes underground-muusika ja hip-hopi ringkondades on tuntud artistinime all Reket, üllatas Raadio 2 aastahiti galal ootamatu kaaslannaga – muusikamänedžer Sandra Sersantiga (30), keda veel poole aasta eest seostati hoopis The Suni bassimängija Danel Pandrega (42)!

Noorte läbikäimine võis alguse saada mõne kuu eest, kui loodi üheskoos video lauljatar Liis Lemsalu singlile „Breaking the Rules". Näitleja Viire Valdma ja laulja Toomas Urbi poeg kehastas muuvis sarmikat meest, võtteplatsil aga viibis samal ajal ka Sandra, kes Lemsalu mänedžerina asjadel silma peal hoiab.
Tom-Olaf, kes juhib Raadio 2 muusikasaadet „Ilus koht suudlemiseks", jääb tabamatuks, kuid hea organiseerijana tuntud Sandra vastab mõlema eest. Seob neid siis sõprus või ehk juba midagi enamatki? Sandra jääb salapäraseks: „Küsida pole patt, kuid vastan meie mõlema nimel, et sel korral kommentaare siiski ei tule..."
Viie aasta eest kirjutati, et Tom-Olaf on suhtes džässlaulja Anna Põldveega, kes nüüd on abielus Ewert & The Two Dragonsi kitarristi Erki Pärnojaga. Elu oma keerdkäikudes ei annagi ehk alust esiotsa midagi paikapanevat öelda!

Jaga
Kommentaarid