Palju õnne!
Mirtel Pohla (34) 28. jaanuar 1982 näitleja
Els Himma (76) 23. Jaanuar 1940 laulja
Kersti Kreismann (69) 25. Jaanuar 1947 näitleja
Indrek Sammul (44) 28. jaanuar 1972 näitleja

Jaan Kaplinski (75) 22. Jaanuar 1941 kirjanik
Jan Kaus (45) 22. Jaanuar 1971 kirjanik
Kadri Simson (39) 22. Jaanuar 1977 poliitik
Peeter Saul (84) 26. Jaanuar 1932 dirigent
Leila Miller (55) 26. Jaanuar 1961 laulja
Jasper Zoova (41) 26. Jaanuar 1975 kunstnik
Madis Kalmet (61) 27. Jaanuar 1955 lavastaja ja näitleja
Epp-Maria Kokamägi (57) 28. Jaanuar 1959 maalikunstnik
Aare Toikka (51) 28. Jaanuar 1965 näitleja, lavastaja, teatrijuht

Jäär 21. märts – 20. aprill
Inimesed kuulevad, mida nad tahavad kuulda ja näevad, mida nad tahavad näha. See ei tähenda, et neile ei tohi midagi rääkida ega näidata. Pead vaid leidma keele, mis on neile arusaadav. Püüa sel nädalal välja selgitada, mida nad tahavad kuulda ja näha. Kui oled nende tähelepanu juba võitnud, ütle seda, mida öelda tahad.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Isegi kui inimesed räägivad sama keelt, ei tähenda see, et nad saavad teineteisest aru. Sõnadel on alati mitu tähendust. Me kuulame, aga ei kuule. Me vaatame, aga ei näe. Me kujutame ette, mida meile öelda tahetakse. Ole teadlik sõnade mitmetähenduslikkusest. Taotle vaid tõde. Siis ei lähe ükski sõnum sel nädalal kaotsi.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Inimesed, nagu laevad, peavad tormi ajal kõvasti ankrus olema. Muutuste tuultes klammerdume me kõvasti usu külge ja loodame, et see hoiab meid paigal. Kõik on korras, kui ankur/usk on piisavalt tugev. Tihti see aga pole nii. Sinu elu tormid on õnneks maha rahunemas. Sinu ankur võiks sellegipoolest tugev olla. Nii kindluse mõttes.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mõned asjad ei sobi omavahel kokku. Nad põrkuvad. Nad tõukuvad. Nagu suhkur ja sool. Kuid neid saab sellegipoolest ühendada, kui nad on õiges vahekorras. Sinu maailmas on kaks inimest, kes ei sobi omavahel kokku. Sel nädalal on sinu võimuses neid edukalt ühendada. See ei ole kerge, kuid see-eest oi kui tasuv ülesanne.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa ootad, et keegi teeks otsuse. See ootamine võib ka sel nädalal jätkuda. Seda muidugi juhul, kui sa ise otsust ei tee. Sinu saatus ei pea olema kõrgemate jõudude kätes. Sa võid selle enda kätte võtta. See on sinu põhiõigus. Mis siis, kui teed vale otsuse? Kasuta võimalusi, mis sul on, ja sa ei saa eksida. Usalda ennast.

Neitsi 24. august – 22. september
Keda sa võid usaldada? Keda peaksid kahtlustama? Ole ettevaatlik. Mõnikord me saame inimestega liiga lähedaseks. Me arvame, et tunneme neid, kuigi tegelikult ei tunne üldse. Kellegi käitumine on praegu teravas vastuolus sinu vajadustega. Ära pea inimeste nõudmisi tähtsamaks oma soovidest ja vajadustest. Taotle harmooniat.

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Kuidas halba heastada? Selleks läheb vaja vaid positiivset mõtet. Head kavatsust. Pool tööd on sellega juba tehtud. Me peame iga päev kontrollima oma mõtteid. Kutsuma positiivseid mõtteid oma ellu. Peletama negatiivseid. See on igapäevane töö. Sul on praegu tunne, et miski on lootusetult valesti. Sel nädalal avastad, et asjad ei ole nii hullud.

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Sinus on peidus tohutult jõudu, inspiratsiooni ja annet. Sa pole tavaline. Sa oled erakordselt eriline. Miks käitud sa nii tihti, nagu sul poleks neid omadusi? Miks sa ei püüa rohkem saavutada? Vähem muretseda? Sel nädalal on sul võimalus saavutada seda, mida alati oled saavutada tahtnud, kasutades seda, mis sul juba olemas on.

Ambur 22. November – 21. detsember
Sinu jõud, vastupidavus, tarkus, kannatlikkus pannakse proovile. Mitte füüsiliselt. Vaimselt. Emotsionaalselt. Ja psühholoogiliselt. See on kahe tugeva ahte põrkumine. Üks on sinu oma. Ja teine? Sa pead, kelle oma. Kui tunned, et pinged kasvavad üle pea, tegutse. Kuid ära tegutse vihaga. Tegutse armastusega. Ja kõik saab korda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Tõde on alati üsna igav ja ettearvatav. Vale, kuigi lühikeste jalgadega, mõjub kutsuvamalt. Väljamõeldisest saab head kirjandust luua. Tõde on alati igav käsiraamat. Keegi sinu elus painutab tõde. See on murdumas. Sa näed seda, kuid seda on põnev jälgida! Kui vähegi suudad, jää siiski ausaks. See aitab pikemas perspektiivis ära hoida tüütuid probleeme.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui armastad kedagi, lase tal minna. Kui ta tagasi tuleb, on ta sinu oma. Nii öeldakse. Ja see ei kehti üksnes inimeste kohta. Mõnikord tuleb minna lasta ka situatsioonidel. Lubadustel. Võimalustel. Miski püüab praegu sinu elust välja pääseda. Lase tal minna. Tema tagasitulek on sada protsenti kindel.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Loodus ei salli tühja kohta, kuid inimloomus ei salli ülerahvastatust. Sest kui kohta pole, tuleb mujale minna. Mitte keegi meist ei taha kohta, mis on kellegi oma. Me kõik tahame oma kohta. Kui tahad sel nädalal saada, mida tahad, pead end selgemalt väljendama – ja otsustavamalt käituma. Ainult nii leiad oma koha.