Jennifer Lawrence’ist on pisut rohkem kui nelja aastaga saanud tõeline punase vaiba professionaal. 

Jennifer Lawrence (25) meenutab nelja aasta tagust aega, kui ta "Näljamängude" esimese filmiga punasel vaibal oli: "Ma kujutlen ennast uppumas. Väljastpoolt paistab, nagu oleks mul ülimalt tore, ja mingil tasandil mul ongi tore. Kuid sisimas olen ma hirmul. Hetkega – põmm! – kõik vaatavad mind, kõik kuulavad mind."

Nüüd on Jennifer valmis talle kuulsust toonud Katniss Everedeeniga hüvasti jätma. Ta tunneb end punasel vaibal kui kala vees ja tal pole kunagi igav. „Ma ei tunne enam, et mind lükatakse ja tõmmatakse. Kõik on kontrolli all. Olen rahulikum. Ma saan aru, et pole mõtet päev otsa ärevil olla, seega ma püüan seda mitte teha. Ma kardan endiselt, aga teisi asju."

Mida sa nüüd kardad? Tahate teada, kuidas ma muutunud olen? Ma kardan üleüldse midagi öelda. Ma näen, kui negatiivselt sellest võidakse aru saada. Ma ei taha, et jääks mulje, nagu ma kurdaksin. Asi on vist selles, et ma guugeldan ennast. Kui see oleks minu teha, siis ma ei räägiks üldse, ma ainult näitleksin. Miks läheb mulle üldse korda, mida inimesed arvavad? See lihtsalt on nii. Ma ei saa teeselda, et mind ei huvita. Inimesed kujundavad sinust arvamuse ilma sinuga kordagi kohtumata. See ei peaks mind häirima, aga see häirib mind. 

Täispika intervjuu leiad käesoleva nädala Kroonikast. Telli Kroonika SIIT või loe digiversiooni SIIT!