Saate „Eesti otsib superstaari" finalist, laulja Mikk Mäe (19) on astunud võimsa sammu oma mugavustsoonist välja – uus aasta algas Mikul oma vanemate Tiina ja Aivar Mäe (55) Kadrioru kodust välja kolimisega! Väga kaugele ta oma uuest koolist, Tallinna Ülikoolist, ja vanast kodust siiski ei rännanud – tema uus kodu asub samuti Kadriorus. 

"Üürin korterit täitsa üksi ilma korterinaabriteta ja otsingud osutusid lihtsamaks, kui arvasin," sõnab Mikk. "Oma kodu juures meeldib mulle võimalus magada ilma ühegi segava faktorita, täpselt nii kaua kui vaja on." 

Iseseisvuse eeliseid on Miku sõnul teisigi, kuid enim naudib ta seda, et ei pea enam iga kord välisuksel seletama, kust ta tuleb ja kuhu läheb. Samas juhtub lühikeste vahemaade tõttu siiski sedagi, et pärast kooli käib Mikk keha kinnitamas endiselt vanemate juures, sest tema enda kokkamisoskused on alles lihvimisel. 

Siiani nii enesestmõistetava olmega tuli nüüd Mikul endal tutvust sobitada."Vajalike asjade nimekirja vaadates päris esimesed asjad olid nõudepesuvahend ja majapidamispaber," muheleb Mikk. 

Miku papa, Rahvusooperi Estonia direktor Aivar Mäe on viimase lapse "pesast välja lendamise" üle kurb: "Midagi on ikka teisiti, üks tuba jäi nüüd vabaks. Aga õnneks käib Mikk jätkuvalt kodus söömas ja elab meile õige lähedal." Mikk aga lubab sõpradele peatset korterisoojendamispidu! 

Kroonika digiajakirja saad tellida SIIT ja paberväljaande SIIT!

Jaga
Kommentaarid