Rakvere Teater läheb kevadele vastu topeltrõõmusõnumiga! Teatri kaks säravat näitlejannat on õnnistatud seisus – esmakordselt valmistuvad emaks saama Natali Lohk (30) ja Maarika Mesipuu-Veebel. 

"Meil on hea meel teatada, et nii Natali kui ka Maarika on tõepoolest lapseootel," kinnitab teatri turundusspetsialist Laila Talunik. "Teatri mängukava ootavad ees mõningased ümberkorraldused. Osad lavastused lõpetavad oma lavatee, kuid kus on vähegi võimalik, õpivad uued näitlejad osad selgeks. Mõned etendused jäävad  ootele, kuni peaosatäitjad on laval tagasi." 

Oma tulevase lapse isaga, näitleja ja praegu ennekõike Rakvere Teatri juhina tegutseva Velvo Väliga (41) kohtus Natali esmakordselt 2010. aastal, kui teatrisse tööle läks.

Ka Maarika liitus teatrikollektiiviga 2010. aastal. Tema teine pool on ettevõtluses tegutsev Jaak Veebel (31). Muide, sõltuvalt sellest, milliseks kujuneb beebi uni, võib Maarika Mesipuu-Veebel seni, kuni teatritöös paus, kodus torte meisterdada. Kuuldavasti on just tema Rakvere kandi parim koogimeister! 

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid