Varem karjäärile keskendunud kirjanik ja režissöör Kadri Kõusaar (35) on prioriteedid pisut ümber mänginud ning võtnud suuna perele – 2014. aasta detsembris esmakordselt emaks saanud Kadri ootab oma teist last. 

"Tõepoolest – Maximilian saab endale väikese venna," kinnitab Kadri. Kuidas suure venna staatusesse tõusev Max end uues rollis tundma hakkab, näitab aeg. Kuna Kadri sõnul on tegu ääretult hella ja rõõmsameelse poisiga, peab ta eeldusi heaks: "Maximilian kipub mänguväljakul endast väiksemaid musitama ja kallistama, nii et tal on soodumust olla hea suur vend." 

Kadri ning tema abikaasa, inglasest õppejõu Martin Browni teine poeg näeb ilmavalgust septembris. Seni jätkab Kõusaar igapäevatöödega. Mõne nädala eest naasis ta Ameerikast, kus tema film "Ema" valiti USA tuntuimate filmifestivalide hulka kuuluva Tribeca rahvusvahelisse võistlusprogrammi. Tegu on esimese kodumaise filmiga, mis on jõudnud lausa põhivõistlusprogrammi! Kadri on selle kuhjaga ära teeninud – just "Ema" võtete ajal oli ta sunnitud oma tollal kaheksakuusest pojast eemal olema, mis tema enda sõnul oli lausa füüsiliselt valus. 

Loe kõiki lugusid Kroonika digiajakirjast SIIT või telli paberväljaanne SIIT!

 

Jaga
Kommentaarid