Eesti teatri võimsad geenid on jõudnud täna ka kõrgmoe catwalk’ile. Kroonika meelelahutusauhinna galaõhtul rabas „Naabriplikast“ tuntud näitleja Andrus Eelmäe (59) oma 17aastase tütre, kadunud näitlejate Lembit Eelmäe ja Herta Elviste lapselapse Anette Mariaga, kes on juba kohtunud ilmakuulsa moekeisri Karl Lagerfeldiga (82) ja esitlenud Pariisis Chaneli kollektsiooni.

„Meie Anetteke oli 15aastane, kui Karl Lagerfeld, mustad prillid ees, talle oma heakskiidu andis ja nii ta sinna Pariisi moelavale jõudiski,“ räägib Andrus uhkelt.

Anette „avastasid“ Pärnu kaubanduskeskuses endine modell Enel Soeson ja tema abikaasa, ameeriklasest moefotograaf Barry Elkins. Anette kohtumine moemaailmas tegutseva abielupaariga avas tuntud teatripere järeltulijale muinasjutulisi lavasid. Anette on esinenud Pariisi, Londoni, Milano ja Tokyo moelavadel.

„Meie perelt on korduvalt küsitud, kas Anette ei saaks kiiremini haridusteed Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis lõpetada, et täie jõu ja pühendumisega modellitööle keskenduda,“ räägib Andrus. Anette on otsustanud, et lõpetab kooli ja püüab osaleda modellitöös nii palju, kui koolikohustused võimaldavad.

„Eriti hea on mul selle pärast, et kui ma ise ei ole olnud laval teab mis tugev, siis minu tütar seda on ja minu ema Herta sai tema moemaailma käikudest ka veel osa,“ räägib Andrus.

Anette on ka Eesti moeloojate hulgas tuntud. Kroonika galal kandis tõusev modell äsja Eesti Kunstiakadeemia lõpetanud moedisaineri Anni Kivisto loomingut, mida hiljuti esitleti ka kunstikõrgkooli moešõus!

Et kõik värsked uudised jõuaksid Sulle koju kätte, telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid