1990ndate aastate seriaalist "Dr. Quinn" tuntud näitleja Jane Seymour pole võõras ka Eesti televaatajatele.
Kaunis naine ilmutas end üle pika aja Monacos toimunud Monte Carlo Television festivalil ning pani peatlvaatajad ahhetama - on tegu tõesti 65-aastase naisega?

Seymouri läbilöögiks sai roll 1973. aasta James Bondi filmis "Ela ja lase teistel surra", kus ta tarokaartidel ennustajat Solitaire'i kehastas. 
"Olen täna paremas vormis, kui 40 aastat tagasi Bondi filmis," rääkis Jane filmifestivalil. Naine kinnitas, et dieete ta ei pea, kuid käib kolmel korral nädalas jõusaalis, mängib tennist ning golfi ja ujub palju.

Seymour ei eita, et tema sära on aidanud hoida ka pisikesed ilukõpitsused. Kaksikpoegade sünni järel 1995. aastal lasi Jane paigaldada rinnaimplantaadid, kohendada silmaümbrust ning teha mõned botox-süstid.
"Botoxit ei tee ma enam iial! See ei sobi mulle. Olen näitleja ja tahan nägu liigutada ning ilmekas olla. Süstid tapavad selle kõik!"

Jane hoiab oma nägu päikese eest ja kannab rannas olles alati kübarat. "Kui päevitan, siis on mul kindlasti peakate. Ja ma joon palju vett ning proovin hästi magada."

Iginoore näitlejanna eraelu on olnud samuti põnev. Ta on olnud neljal korral abielus. Oma praeguse abikaasa James Keachiga sai naine kaksikpojad. Varasemast liidust David Flynniga on Jane'il kaks täiskasvanud last, Katherine ja Sean.