Alates eelmise aasta suvest on jumestaja Reet Härmati akna taga piilumas ja nokaga koputamas käinud väsimatu austaja - kajakas härra Tiit!

Härra Tiit üllatab enda kohalolekuga näiteks isadepäeval või kell kolm öösel - et ikka kontrollida, kas Reet on kenasti peolt koju jõudnud. "See on see pilk, kui tuled koju öösel kell 3.30 Legendary Wednesday peolt," kirjutab Reet enda Facebookis ning hoiab enda sõpru kursis, et Tiit pole endiselt kuhugile kadunud.

Reet Härmat on sõpru enda ja härra Tiidu seiklustega kursis hoidnud ning aeg-ajalt ka pilte postitanud. Kuna kajakapoiss (või tüdruk, ega me täpselt ei teagi) muutus nii ustavaks külaliseks, tuli eelmisel aastl uuele lemmikloomale ka nimi panna.

"Saage tuttavaks - minu sõber kajakapoiss Tiit! Tiiduke on kaotanud jala, aga mitte südikust, põrnitseb mind oma armsate silmadega ja taob nokaga vastu klaasi, et tooksin talle juustu või midagi muud maitsvat! Täna on menüüs maasikad ja banaan," tutvustab Reet uut tegelast enda sõpradele.

Lisaks mainib, et saia/leiba ei tohiks kajakale mingil juhul anda, aga kala oleks hoopis priima ja lähebki järgmisel päeval seda turult ostma. 

Tiidu taaskohtumiste üle pole tal samuti midagi, sest tema sõnul las möllab - see siis talle mõni probleem!

Ka sõbrad ütlevad, et Reet on nii suure südamega inimene, et tal ei ole kunagi kellegi jaoks millestki kahju ja annab alati oma abistava käe, ka kajakale - eks kajakas tunneb, kelle akna taha tasub minna.

Vaata galeriist kajakapoiss Tiidu seiklusi!