ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Tarvo-Hanno Varres (46) 25. juuli 1970, fotograaf
  • Iir Hermeliin (43) 25. juuli 1973, teatrikunstnik
  • Janek Tombak (40) 22. juuli 1976, jalgrattur
  • Viesturs Jansons (58) 23. juuli 1958, tantsija
  • Karin Peetri (62) 24. juuli 1954, näitleja
  • Andres Jõesaar (57) 24. juuli 1959, meediategelane
  • Tõnu Aare (63) 25. juuli 1953, muusik
  • Taavi Peterson (29) 26. juuli 1987, laulja
  • Indrek Sei (44) 26. juuli 1972, ujuja
  • Reet Aus (42) 26. juuli 1974, moekunstnik
  • Reet Oja (60) 27. juuli 1956, endine teleajakirjanik
  • Aarne Saluveer (57) 28. juuli, 1959 dirigent
  • Juku-Kalle Raid (42) 28. juuli, 1974 ajakirjanik, luuletaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Pane silmad kinni ja unista. Ava silmad ja jätka unistamist. Ära lase reaalsusel end segada, kuid ära seda ka fantaasiaga segi aja. See, millest sa mõtled, saab ühel päeval reaalsuseks, kui sa seda mõtet piisavalt kaua endas hoiad. Sinu jõupingutused on viljakad. Ära seda nüüd unusta, kui sind tabab ootamatu pessimismipuhang.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kui me vaid teaksime, kui vähe me teame. Me tunneksime end nii väikestena. Me kahaneksime tolmukübemeks kosmoses. Pole mingi ime, et me oma arvamustest nii kõvasti kinni hoiame. Meil polegi midagi muud. Sina oled praegu puudujääkidest oma teadmistes valusalt teadlik. See on esimene samm teadmiste omandamise suunas.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kui me oleme tulnud sellele planeedile elust rõõmu tundma, miks on meil siis nii palju muresid? Kellele see stress kasulik on? Miks me kardame nii paljusid asju ja andume negatiivsetele emotsioonidele? Võib-olla sellepärast, et tõelise õnne tundmiseks peame me tundma ka õnnetust? Sel nädalal tunned sa seda, mida sa pead tundma, ja seda ei muuda miski – puhast rõõmu!

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Ära vajuta sellele nupule. Juhtuda võib midagi hirmsat. Uudishimu pole kunagi hea. Sa ei tea päris täpselt, mida sa sel nädal tohid või ei tohi teha. Sa kardad, et su sammud võivad esile kutsuda pöördumatu reaktsiooni. Lõpeta muretsemine. Usu endasse, ja sa ei kahetse.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mõnikord arvavad inimesed, et kui nad on liiga head ja hoolitsevad, kasutatakse neid ära. Me ehitame endale seinad ümber, et olla kättesaamatumad. Seinad hoiavad valu eemal, kuid ei lase ka rõõmu sisse. Õnneks ei pea sina sel nädalal liiga ettevaatlik olema. Isegi mitte vaenlastega. Ka nemad on võtnud puhkuse.

Neitsi 24. august – 22. september
Sa oled hea nädala igati ära teeninud. Oled end kõikvõimalikel viisidel kulutanud, ja nüüd pead end uuesti laadima, et edasi minna. Ära karda uusi takistusi ja probleeme. Need on jäänud lõplikult selja taha. Sind ootab uus kasvu- ja arenguperiood. Pead vaid energiat koguma, ja selleks avanevad nüüd suurepärased võimalused.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa ei ole ohver ega kõrvalosatäitja kellegi teise draamas. Sa oled omaenda etenduse peaosatäitja. Sinu hääl kõlab sinu elus kõige kõvemini. Kõrvalosatäitjad on selles etenduses kõik teised. Kui tahad, et sündmused areneksid vastavalt sinu soovidele, peab sul olema kindel nägemus. Loo see enne, kui mõni kõrvalosatäitja ohjad haarab.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sind hinnatakse. Ja need ei ole üksnes sinu austajad, kes seda teevad. Ka su kriitikud ja vaenlased nõustuvad, et sa oled oma ala spetsialist. Kui nii paljud inimesed sind hindavad, siis peaksid sa ka ise ennast hindama. Usu, et sul on olemas kõik vajalik, et klaarida ära üks kahetsusväärne jama.

Ambur 22. november – 21. detsember
Oletame, et sul on vaja kruvikeerajat, aga sul on ainult haamer. Sellega ei tee sa midagi ära, kui sul on vaja kruvi keerata. Olukord laheneb hoobilt, kui sa töövahendi välja vahetad. Käes on aeg, kui sa saad oma probleemi efektiivselt lahendada. Nüüd tuleb hankida vaid õiged vahendid.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mõni inimene ei õpi kunagi oma vigadest. Mitte sina. Sina oled uhke oma vigade üle, sest need on teinud sinust selle, kes sa oled. Paraku läheb sul mõnikord tükk aega enne, kui tunnistad tehtud vigu. Sinu selle hetkeni on sinu meelest kõik õige. Ära lase sel nädalal eneseuhkusel takistada sind millestki üle saamast.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa usud jälle, et kõik saab korda. Sa üllatad ennastki oma optimistliku suhtumisega. Sa näed, et halva heaks tegemisel pole midagi peale positiivsuse vajagi. Ära hõiska enne õhtut. Optimism on ainult pool sellest protsessist. Teine pool nõuab rohkem tegusid, kuid ära imesta, kui see osutub arvatust kergemaks.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Loodus vahetab tihti palet, ja nii ka meie, kes me tema tujude meelevallas elame. Me oleme osa universumist ja universum on osa meist. Kui tahad teadlik olla, arvesta sellega  – ja lepi sellega. Kuid keegi ei keela sul seda ka ignoreerida! Sel nädalal oleks siiski parem, kui tegutseksid kooskõlas kõigi väliste teguritega. Nii jõuad kiiremini ja sujuvamalt soovitud tulemuseni.