ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Helgi Sallo (75) 10. august 1941, laulja ja näitleja
  • Andero Ermel (40) 6. august 1976, näitleja
  • Teet Margna (44) 7. august 1972, teleprodutsent ja saatejuht
  • Liina Vahtrik (44) 8. august 1972, näitleja
  • Luule Komissarov (74) 11. august, 1942 näitleja
  • Väino Aren (83) 11. august 1933, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Vaata enda ninaesisest pisut kaugemale ja ära arva, et ainult sinul on keerulised ajad. Sa ei pea kõigi vastu sõdima ja kõigiga võitlema. Mõnes asjas on targem keelt hammaste taga hoida ning järele anda.
Inimene, kes sul pea ringi käima paneb, ei võta hetkel vedu, kuid ära kaota lootust. Ole järjepidev, kuid ära muutu pealetükkivaks.
Puhka ja joo vett! Vahel on targem oma tegemistesse väike paus teha, kui jonnakalt jätkata, eksida ja väsida.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sul on meeletu soov kohata uusi inimesi, saada uusi tuttavaid. Paljud praegu sõlmitud sõprussuhted võivad püsima jääda kogu eluks. Kui sulle tuleb ootamatu ettepanek saada osa millestki sellisest, mida sa varem kogenud pole, haara võimalusest kinni! Proovi vähem mõelda. Lepi sellega, mis sul on ja ära analüüsi asju üle. Tähenärimine lähedasega jäta samuti järgmisesse nädalasse.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa oled tugev ja sa tead seda, kuid ainus, mis sind murda võib, on töö. Ka sinul on õigus puhata, sa pole robot! Oled pidevalt kuulajaks ja õlaks teistele, kuid kes on sulle toeks, kui sul raske on? See inimene on lähemal, kui oskad arvata. Luba end hellitada ja aidata ning võta teiste soovitusi rohkem kuulda. Väike aiapidu ei teeks paha ning suplemine rabajärves värskendaks meeli. Kuula ja usalda rohkem oma sisemist häält.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sul on küll sõrad, kuid ära neid kõigele vastu suru. Sind võib karjääris oodata suur hüpe, kui julged pakutavast kinni haarata ja sellega kaasa minna. Su töörügamist on märgatud ja nüüd on aeg tehtust loorbereid lõigata. See nädal on sinu nädal, kuid ära siiski liialt pilvedesse tõuse ning uhkeks muutu, sest sellele nädalale järgneb veel ka järgmine ja ülejärgmine nädal. Hea aeg poolikul olevad asjad lõpule viia.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Oled tugevam kui eales varem, selg on sirge ja lõvilakk kohev. Suudad emotsioone ohjata ka kõige närvilisematel hetkedel. Kui puhkad, siis on see üks sinu käesoleva suve parimaid nädalaid. Kui oled tööl, sujub kõik kui lepase reega. Ja õhus on romantikat! Lõvi sarmi on märgatud ja keegi läheneb sulle aktiivselt. Vaata, et lakk liialt silmadele ei langeks ning taipaksid flirtijat märgata.

Neitsi 24. august – 22. september
Probleemid, probleemid! Aga kõik on õnneks mööduv. Vaata, kellele sa end avad ja kellele mida räägid. Usalda oma vaistu ja kõhutunnet. Poleks üldse halb, kui lülitaksid mõneks päevaks või, no hea küll, mõneks tunniks mobiiltelefoni välja ning kuulaksid vaikust. Just nüüd on õige aeg vahuveinilt kork lennutada, jalad merevette suruda ning kallimale silma vaadata. Väike šopingutuur ei tee samuti paha.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Tunned, et sind rünnatakse vasakult ja paremalt, kuid kõige suurem heitlus käib sul hetkel hoopis iseendaga – sa ei oska end pausile panna! Et saada mõtted selgemaks ja õigele lainele, mine sõna otseses mõttes metsa. Üks on kindel – töö ei saa iial otsa ja raha pole kunagi piisavalt. Liigselt rabeledes jäävad sul märkamata kallid inimesed ja magad maha armsad sündmused. Vaata kalendrisse ja tuleta meelde, kelle sünnipäev käesoleval nädalal on.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Stopp! Talveunne jääda on pisut vara. Et end taas aktiivseks saada, lase kallimal selga masseerida või karasta end mõnusa suplusega. Millal sa viimati südamest naersid? Ei mäleta, eks? Vali teatrikavast kõige jaburam etendus ja mine seda vaatama. Saad taas järjele ja leiad selle rõõmsa ja särtsaka iseenda taas üles.

Ambur 22. november – 21. detsember
Ära mõtle vaid iseendale ja sellele, kui palju sul teha on. Paku oma abi sõpradele ja võta vastu seda, mida nemad sulle pakkuda soovivad. Jutt “ma olen nii kurnatud ja väsinud!” ei vii kuskile. Ootamatu telefonikõne ammuselt kallimalt paneb vere su soontes teistpidi voolama. Mõtle hästi järele, kas külmaks läinud suppi on mõtet uuesti üles soojendada, seda enam, kui praegu taldrikul olev uhke gurmeeroog mekib vägagi hästi.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Muutusteaeg ja neid oled sa ju oodanud, eks? Oled endale vinge tempo loonud, kuid imekombel püsid sellega kaasas. Ent – liigne agarus on ogarus! Kui arvad, et topeltkoguses töötamine toob sisse topeltraha, eksid rängalt – palganumber on ikka enam-vähem sama. Ent selle hullumeelse müttamise ajal võib su silmarõõm kellegi rahulikuma leida ning südamest-südamesse minevaid vestlusi maha pidada. Tahad sa seda? Korralda parem üks mõnus rannapidu ja saa aru, kes ja mis tegelikult elus oluline on.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Märkad ilu eneses ja teistes. Sel nädalal lubad end lahkelt hellitada ja õigesti teed – see ongi just see nädal. Kosmeetik, juuksur, massöör, kohvik ja kino – jah, jah, jah! Miks sa seda kõike endale nii kaua keelanud oled? Oled liiga kaua elanud teistele, kuid nüüd on aeg endale pai teha. Kui poodi šoppama lähed, osta midagi ikka endale ka. Teised on juba küllalt saanud.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Miks sa nii palju kõhkled ja kahtled? Kuhu see viib? Jooksed end omaenese mõtetest umbsõlme. Vaata, et su napp puhkus ülemõtlemise nahka ei lähe. Haara härjal sarvist, haara sülle kukkunud võimalustest ja ära analüüsi igat inimest ja mõtet nii süvitsi. Kalad, kel silmarõõm seni puudunud, võib leida mõttekaaslase olemasolevast sõpruskonnast. Tööl võiksid end rohkem kehtestada ning magusa kompveki asemel pista põske hoopis tüki arbuusi!

Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!