Kas mäletate kevadel ilmunud uudist, et Kristjan Kasearu pääses 12 000 osaleja seas Venemaa kuulsa lauluvõistluse finaali? Varsti sõidab Kasearu aga Sotši, et osaleda lõpplahingus, ent enne seda tuleb kinni panna üks vahevõistlus!

Nimelt korraldab populaarne Vene veebisait woman.ru 16 finalisti seas kõige populaarsema võistleja valimise ja andkem nüüd endast kõik, et ta esikoha kinni paneks - sest loomulikult on ta finalistide seas vaieldamatult parim osaleja!

Maikuus Kroonikale antud intervjuus rääkis Kasearu, et tudeerib hoolega vene keelt, et esitada perfektne duett Vene poptäht Njušaga. Nüüd Kristjanilt ettevalmistuste kohta uurides selgus, et vene keele õppimine on läinud tal hästi. "Ent kuna samal ajal ettevalmistustega on toimunud kontserdid ja ka televisiooni sügishooaja filmimised, siis on päris korralik küte olnud," tunnistab Kasearu.

"Njushaga pole me veel küll kohtunud, aga oleme e-maili vahtuses ja püüame lugu nii palju kui võimalik läbi analüüsida ja proovid toimuvad ikkagi Sotšis," ütleb ta.

Jaga
Kommentaarid