Pulmad kuuma Itaalia päikese all

„Võitlesin pisaratega, kui laskusin oma vanema poja Steni käevangus veinimõisa trepist alla altari poole. Minu kallis ema oli pisarates, ta oli seda hetke kaua oodanud…“  kirjeldab hetke enne tseremooniat makroonikuninganna Angeelika Kang, kes kannab nüüd ka oma abikaasa nime.

Telesarjast „Eesti parim pagar“ tuntud Angeelika Kang-Osula ja ettevõtja Märt Osula tutvus sai alguse pea kolm aastat tagasi. Samal suvel oli Angeelika ühes äripartneriga avanud Kadrioru tiigi veerel Katharinenthali kohviku, askeldamist terrassil jagus hiliste õhtutundideni. Ühel sellisel õhtul sai Angeelika kõne oma tuttavalt, kes lubas terrassilt läbi astuda. Kohale ilmus tuttav koos Märdiga, kes oli seltskonnas äärmiselt tagasihoidlik ega pööranud Angeelikale erilist tähelepanu.

Kuidas Angeelika ja Märt teineteise leidsid, kus ja kuidas nad kihlusid ning miks pulmad Eesti asemel Itaalias korraldasid, loe juba värskest Kroonikast!

VEEL VÄRSKES KROONIKAS

  • Erika Salumäe beebiootel tütre Sirli lapse sugu ja nimi on selgunud.
  • Tõnu Endreksoni järgmine suurvõit!
  • Presidendikandidaatide abikaasad avaldavad, mis neid juba esmakohtumisel oma tulevases võlus ja mis neid siiani seob!
  • Ivi Eenmaa leiab, et vaatamata karjäärile oleks võinud tal ka laps olla...
  • Piret Kalda tütar ühines „Padjaklubiga“!

Loe värsket numbrit edasi juba digiajakirjast digi.kroonika.ee!

Kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika