ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Kersti Heinloo 40 6. september 1976, näitleja
  • Sander Rebane (25) 2. september 1991, näitleja
  • Anne Erm (73) 4. september 1943, Jazzkaare juht
  • Eero Spriit (67) 4. september 1949, näitleja ja lavastaja
  • Timo Vendt (40) 5. september 1976, muusik
  • Eiki Nestor (63) 5. september 1953, poliitik
  • Marju Länik (59) 5. september 1957, laulja
  • Mait Malmsten (44) 6. september 1972, näitleja
  • Jaan Toots (59) 7. september 1957, ärimees
  • Veikko Täär (45) 7. september 1971, näitleja
  • Eerik-Niiles Kross (49) 8. september 1967, poliitik ja ärimees
  • Kadri Kõusaar (36) 8. september 1980, kirjanik ja režissöör
  • Angelika Mikk (43) 8. september 1973, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Saad lõpuks aru, kes on su tõeline sõber ja kes mitte. Libasemud kadestavad, et sul hästi läheb ja proovivad su edulainel kaasa sõita. Ära lase end lollitada! Oled ju kuulnud ütlemist, et parem üks tõeline sõber, kui sada tuttavat.
Kiirgad head energiat ja nüüd on õige aeg ka kõikidel vallalistel Jääradel end nähtavaks teha. Ole sotsiaalne, sest käes on hetk, mil võid leida tõelise hingesugulase.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled liialt iseenda tegemistesse keskendunud ja ei pane tähelegi, mis ümberringi toimub. Usaldad inimest, kes on su kõrval, ja õigesti teed – tema eestvedamisel saad pisut osa ka su enda mullist väljaspool toimuvast.
Mine peole, kuhu sind on kutsutud, sest teist nii meeldejäävat sündmust niipea ei tule. Ära liialda alkoholiga, sest su käitumine võib muutuda ootamatult ulakaks ning sa ju tead, et seintel on silmad ja inimestel mobiiltelefonid – kõik jäädvustatakse.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Suvi, mis on seni kulgenud kui ameerika mägedel, hakkab võtma rahulikumaid pöördeid.  Kätte on jõudmas hingelisem ja spirituaalsem aeg ning su sisemine stabiilsus jõuab kõrpunkti. Kanepist rõivad selga, pihlakakee kaela, viirukid suitsema ja unenäopüüdjad voodiümbrusesse – nii on tunne veelgi ehedam!
Tee oma lähedastele kingitusi ja hellita neid.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled tasakaalukas ja võitnud kõik võitlused, mida võita annab. Aeg on seda kõike nautida. Sulle võib sülle kukkuda väike puhkusereis, kuhu minnes upud flirti ja tähelepanusse. Vallaliste Vähkide jaoks on tegu tõelise paradiisiga, kuid suhtes olevatale sõralistele emotsioonide virrvarr. Tunned, et tahaksid peente restoranide asemel vanakooli burgerit vitsutada ja tähtsate juttude asemel lihtsalt tühjast-tähjast lobiseda. Tee seda ometi! Elu ei pea olema tärgeldatud ja steriilne.

Lõvi 23. juuli – 23. august
September algab nii kiirelt ja närviliselt, et palderjanitabletid võiksid nüüd küll käepärast olla. Suvist päikest, rahu ja liivaranda nautinud Lõvi on turris ja tige, justkui keset kõige magusamat talveund äratatud karu. Pead tegema suuri otsuseid, kuid oma hajameelsuse tõttu ei tule sa sellega toime. Õnneks on su kõrval usaldusväärne inimene, kes ohjad haarab ja taas reele aitab. Suru uhkus alla ja näita talle selle eest väikest tänu.

Neitsi 24. august – 22. september
Töö ei paku sulle rahuldust ja sellest saavad aru juba ka teised. Asjad, mida varem nautisid, tunduvad sulle sisutühjad ja pinnapealsed. Ent praegu pole õige aeg töökohta vahetada - võid kiirustades teha valesid otsuseid. Et end tasakaalu viia, tegele igapäevaste kohustuste kõrval millegi sellisega, mida päriselt naudid – joonista, tantsi, uju, laula. Taasavastatud vana harrastus võib saada päästenööriks ka töistes otsustes -  hobist võib saada hea leivateenimisvõimalus.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Proovi olukordadest, mida elu sulle ette sätib, leida midagi positiivset, sest negatiivsust jagub niikuinii. Mõtled, et saad kõikide asjadega ise hakkama, kuid nii see päris pole – parem on sõpru appi paluda siis, kui ninaots veel murekoorma alt välja paistab. Millal sa lähedastele mõnusa õhtusöögi valmistasid? Millal ümber laua istusite ja koos naersite? Ei meenu, eks. Ehk oleks aeg midagi sellist korraldada?

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Passiivsus pole edasiviiv jõud! Tempo, milles hetkel kulged, on isegi teo omast aeglasem ja sel moel sa oma unistustele ligemale ei jõua. Prioriteedid paika ja ruttu! Hea aeg alustada treeningutega ja end igas mõttes kätte võtta. Unusta ära suhtumine „homme teen“, „homme alustan“, sest täna ongi eilne homme ja just nüüd ongi õige aeg käes. Hakka elama.

Ambur 22. november – 21. detsember
Arvasid, et sa ei suuda selliseid tundeid enam tunda, kuid nagu näed, eksisid. Oled nagu teismeline, kel armumisest pea ja kõht valutavad. Romantika, ilusad sõnad ja õhtud küünlavalguses mõjuvad sulle hästi – sa korraldad neid ise ja ka sulle tehakse neid. Naudi lummust, sest varsti tuleb argipäev ja tüütud kohustused.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Tähed on Kaljukitse jaoks väga vales asendis, kuid ära lase end sellest heidutada. Ka Kaljukitsele paistab varsti õnnepäike hele! Septembrikuu esimesel nädalal pakuvad sulle rõõmu seened ja metsamarjad, lilled ja liblikad. Inimesed nii suurt meelehead kahjuks ei paku. Võta ette visiit ilusalongi, sest suvine sasitud pea ja päikesest parkunud nahk võiksid sügise hakul korda saada.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mida külvad, seda lõikad. Nii, kuidas käitud teistega, käituvad teised sinuga. Kõik on omavahel seotud ja sa hakkad sellest lõpuks ometi aru saama. Võta ette midagi uut ja proovi juurdunud harjumustest vabaneda. Mine tööle teist teed pidi, tõmba musta värvi pükste asemel jalga valged ja miks mitte värvi oma heledad juuksed hilissuve puhul lustakat rebasekarva. Muutuste aeg on käes.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kalad ujuvad septembrikuusse väga selges vees. Suvine sulpsutamine siin ja seal on lõppenud ning rahulikum elutempo kätte jõudnud. Kulge samasuguses energiatsäästvas tempos edasi ja proovi hoida seda, mis tekkinud on. Ära ärritu tühise keelepeksu peale ja ära mine intriigidega kaasa. Sulle tundub kohati, et kogu maailm on sinu vastu, kuid nii see tegelikult pole.

Uus Kroonika on ilumunud - loe värsket numbrit digiajakirjast digi.kroonika.ee!

LISAKS, kas oled perepaketist juba kuulnud? Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika