Viimased neli kevadet oleme krooninud aasta parimaid meelelahutajaid, ent sellele eelneb tervelt neliteist aastakäiku seksikaima mehe ja naise valimisi ning värskesse Kroonikasse panime kokku põneva retrogalerii!

Jäädvustuste hulgas aga märkasime, et 2009. aastal seksikamaiks meheks valitud Kristjan Kasearu on viimase seitsme aastaga aga tohutult muutnud ning näeb välja parem kui eales varem. Kui seksikate tiitel on juba võidetud, siis mis tiitli saaks talle veel enam anda?

Et võrdlus oleks veelgi suurem, sumpasime pildigaleriist välja Kasearu pildi ajast, kui ta alles sõjaväkke läks. Uskumatu, kas pole!

Hetkel on Kasearu aga Sotšis ja valmistub Venemaa kuulsa lauluvõistluse "Uus laine" finaali lõppvõistluseks, kuhu ta pääses 12 000 osaleja seas parima 16ne sekka. Pöidlad pihku!

Seksikate retrogaleriid vaata Kroonika digiajakirjast digi.kroonika.ee!

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Paberkandjal Kroonika leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika