Värskes Kroonikas räägib Tommy Cash (24) tutvumisest enda mänedžeri ja tüdruksõbra Anna-Lisa Himmaga (24), armukadedusest ning sellest, kuidas koos töötamine nende suhet mõjutab.

Nagu ka Tommy, on Anna-Lisa tegelenud kunagi laulmisega ja seda tuntud tüdrukutebändis Ice Cream, ent pärast jäätisetüdrukute lahkuminekut oli ta kindel, et laulmisega enam kunagi tegeleda ei taha. "Mul ei saanud sellest küll villand, ent mõistsin, et laulja amet pole mulle ja tahaksin pigem pühenduda ratsaspordile," ütles Anna-Lisa 2005. aastal ema Nancy portreesaates "Tähelaev".

"See, et ma tollal nõnda ütlesin tulenes sellest, et Ice Cream oli konveiermeetodil suurele lapspublikule mõeldud hittide tootmine, mis ei läinud kokku minu vanematelt edasiantud arusaamaga muusikast ja selle loomisest," põhjendab Anna-Lisa täna. "Ja lõpuks tekitas selline lähenemine minu jaoks lihtsalt vastumeelsuse." Muusikaga on ta tegelenud ikka, näiteks viimased 10 aastat on ta olnud laulukirjutaja.

Ka Nancy oli õnnelik, et "Ice Cream'i aeg" läbi sai, sest tähelepanu nii noores eas ei tee kellelegi head. "Väikestes doosides pole küll hullu, ent Ice Cream'i lõppedes hingasin ise ka kergendatult - ütleme nii, et mulle eriti ei meeldinud see," rääkis Nancy tollal. Tema sõnul oli kool ning õppimine antud hetkel olulisem ning ta oli väga rõõmus selle üle, et Anna-Lisale sarnaselt temale hobused meeldivad.

50 years of mother

A photo posted by Anna (@annah1mma) on

Anna-Lisa on enda 2005. aasta ennustusi tõsiselt võtnud ja need täide viinud, sest kirglik ratsutaja on pärjatud mitmekordselt Eesti juunioride meistriks ning on võitnud hulgaliselt muid häid kohti ratsaspordis ning on sel alal kõva tegija. Nagu ta tollal unistas - tema siht on jõuda tippu.

Kuigi teadaolevalt laulmisega ta tõesti hetkel ei tegele, siis muusikaga on seotud küll ja veel, sest Anna-Lisa on Tommy Cashi mänedžer ja paljude lauluvideote produtsent.

Tomas Tammemets on läbi ja lõhki linnapoiss, kes on üles kasvanud Koplis ja kelle vanematel ei olnud maakodu, kuhu nädalavahetuseti puhkama sõita. Seetõttu on ta üpriski kaugel olnud loodusest ning loomadest, ent pärast tutvumist Anna-Lisa Himmaga on temalgi eriline sümpaatia hobuste vastu tekkinud.

"Anna viis mind pärast Euroz, Dollarz, Eniz muusikavideot esmakordselt hobustega tutvuma ja nendega ratsutama ning mulle hakkas nii meeldima, et see sõit ei jäänud viimaseks," rääkis Tomas ajakirjale Eclectic Magazine.

"Hoolimata sellest, et ma polnud mitte kunagi varem hobusega sõitnud, tuli galopisõit kuidagi väga loomulikult välja, mis on algajate puhul üsnagi ebatavaline" meenutas ta enda esimest sõitu. "Tundsin end ühtäkki vabana ja kuidagi nii mõnus tunne oli, kui hobusega ringi tuhisedes tuul mu nägu paitas."

Tänaseks on tal kaks isiklikku hobust ja ta on öelnud, et see on isegi kulukam, kui mõne luksusauto omamine. "Kui teistel kuulsatel räpparitel on Lamborghinid, siis mul on hobune," naeris Tommy Cash Eclecticule antud intervjuus.

Enda hobustega on ta aga nalja ja tralli korralikult teinud, näiteks ühel päeval seisis ta suksuga McDonalds'i drive-in järjekorras, mis on tavaliselt mõeldud autodele. Aga saab ka nii!

Intervjuud Tommy Cashiga loe edasi juba Kroonika digiversioonist digi.kroonika.ee!

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakirja leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika