Vaherite tsirkuseperekond sai taas lisa ehk teivashüppaja Lembi Vaher (29) kaasas viimasesse tsirkuseetendusse ka enda pisipoja ning lennutas teda maa ja taeva vahel!

Nõnda kordas Lembi tegelikult ajalugu, sest tema isa Vello Vaher kaasas kõik lapsed juba samaealiselt või vaat, et varemgi tsirkusesse.

Lembi poeg tundub aga trikke ja tähelepanu nautivat, kes pärast "lendamist" endale plaksutab ja publikule naeratust näitab! Vaata videot!

Vaherite kõige esimese lapse ehk Vootele kaasamine tsirkusesse tekitas kümneid aastaid tagasi inimestes kahetisi tundeid: ühed olid arvamusel, et nii väikse lapsega ei tohiks mingisuguseid trikke teha ning teine osa publikust usaldas Vellot ja teadis, mida ta teeb.

"Keegi küll otseselt lapsi ära võtta ei ähvardanud, ent mõned negatiivsed jutud jõudsid minuni küll," tõdes Vello Vaher 2014. aastal Maire Aunaste koguperesaates "Tõuse ja sära". "Tagantjärele on küll inimesed minu juurde tulnud ja öelnud, et olen nii ilusad ning terved lapsed üles kasvatanud ning nende kunagine hirm oli asjata," muigas Vello inimeste ebausu peale.

Vello Vaheri lapselapsega oleme juba mõneti tutvust teinud tänu Ameerika talendisaatele, vaata pilti!