Värskes Kroonika numbris figureerib Kristjan Jõekalda pisut tõsisemate teemade ja olekuga, kui teda tavaliselt oleme harjunud nägema. Ent tasakaalustagem seda intervjuud ühe humoorika klõpsuga!

Kui Kroonika 2014. aastal rahvast enda PIN-UP staarikalendriga üllatas, tahtis Jõekaldagi endast üht seksikat pilti jagada. Kroonika kalendri staarid ehk kalendritüdrukud olid esitletud kelmikates ja mängulistes poosides, näidates inspireerivate ja seksikate fotodega retrostiilide kõige sensuaalsemat ja võrgutavamat lähenemist.

Kristjan Jõekalda püüdis naisi aga sellise jahimehestiiliga võrgutada!

#Jõekalda #kalender #gunnarlaakphotography #portree #metsas #forest #hunter #jahimees

A photo posted by Gunnar Laak (@gunnarlaak) on

Kristjan Jõekalda räägib värskes Kroonika numbris sellest, kuidas ta kooli ajal karjuvat ebaõiglust tundma pidi ning et lapsed õpiksid tema kogemusest. Mida ta selle all aga mõtles, loe edasi juba värskest Kroonika numbrist digi.kroonika.ee.

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Loe perepaketis lähemalt perepakett.ee.

Paberkandjal Kroonika leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika.