Rinnavähki haigestnud Beverly Hills 90210 staar Shannen Doherty (45) näitab raskest haigusest hoolimata vapruse märke ja astus särava naeratuse teel Los Angeleses toimunud "Võitle vähiga" heategevusürituse punasele vaibale.

Shannen Doherty on rinnavähiga võidelnud alates 2015. aastast ja kahjuks on kasvaja edasi jõudnud lümfidesse - kriitilisest olukorrast hoolimata on jätkatud keemiaraviga.

Silmnähtavalt oli Doherty end õhtuks kokku võtnud, särma löönud ja näitas, et ta on tugevam kui tema haigus. Naine poseeris piltidel nii üksi kui ka enda filmiloojast abikaasa Kurt Iswarienkoga, kelle silmades peegeldub vastupidiselt kurnatus ja kurbus.hannen Doherty meenutas ET! Onlinele antud intervjuus, et tema jaoks on olnud tugevamaid ja nõrgemaid aegu - kui ühel hetkel on tervis justkui paranemas, siis teisel tahaks kõigele käega lüüa. "Ma mäletan, kuidas ühes New Yorki itaaliapärases restoranis enda abikaasale ütlesin, et ta parem nautigu nüüd igat hetke, sest mul on elada jäänud vaid viis aastat," tunnistas Doherty enda madalseisu. "Ent õnneks läks see kurbusefaas kiiresti mööda, lähedased lihtsalt ei lubanud mul nii mõelda."

Tulevikule mõeldes loodab ta loomulikult rinnavähist võitu saada ning elada pikka ilusat elu. "Ehk pärast keemiaravi on mul võimalik ka rasedaks jääda, ent olgem realistlikud - ma olen 45aastane, riske on palju. Oleme seda abikaasaga arutanud, aga tema arvates on hetkel minu tervis olulisem ja kui oleme valmis, siis mõtleme ehk lapsendamise peale.