// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Heimar Lenk (70) 17.09.1946, telemees ja poliitik
  • Rasmus Kagge (39) 17.09.1977, endine ajakirjanik
  • Marilyn Kerro (28) 18.09.1988, selgeltnägija
  • René Puura (30) 18.09.1986, klahvpillimängija
  • Saara Kadak (26) 20.09.1990, näitleja
  • Aarne Üksküla (79) 21.09.1937, näitleja
  • Siiri Sisask (48) 21.09.1968, laulja
  • Raimo Pass (55) 22.09.1961, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kiire ja lõbus nädalavahetus lükkab töö- ja kooliasjad teisele kohale. Pea on laiali otsas ja mõtted hüplevad kui ping-pongi pall. Jah, on hetki, mis on ainukordsed ja neid tuleb nautida, kuid peale pidu tuleb jälle argipäev ning seda ei tasuks unustada. Olukordadesse, kuhu sa sel nädalal satud, on suur ja kauane mõju su edaspidisele käekäigule.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mis põhjusel sa kogu maailma peale nii turris oled? Sulle tundub, et keegi ei mõista sind ja sa näitad oma pettumust väga selgelt välja. Lisaks torgib padi, tekk on paha ja kingad pigistavad. Ehk tasuks enne, kui teisi kritiseerima asud, endale otsa vaadata? Koht, kus sa sel nädalal oivaliselt hakkama saad, on köök. Head kokkamist!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sind köidab hetkel su partner rohkem, kui sina teda. Vaata, et sa oma lämmatava armastuse ja aktiivsusega teda endast kaugemale tõuka! Vajad vaheldust või hobi, millele keskenduda ja mis sind töö ning eraelu puudutavatest teemadest kõrvale viiks. Õnneks on sul tuju hea ja tervis niisamuti.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled juht ja liider, tõeline maailmanaba, keda kõik imetlema peavad ja imetlevadki, sest sa oled seda väärt!  Särad nii lähedaste kui võõraste silmis ja tõmbad inimesi magnetina. Mõnusalt kulgedes ja positiivseid mõtteid mõeldes jagub sarmi vaat et terveks sügiseks.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Midagi sellist, mida oled pikalt planeerinud, saab lõpuks teoks. Oled õhevil nagu väikene laps jõuluõhtul ja on ka põhjust, sest oled kõige nimel palju vaeva näinud. Oskad hinnata väikeseid asju enese ümber ja pisikesi üllatusi, mida sulle tehakse. Aeg loorbereid lõigata!

Neitsi 24. august – 22. september
Kui endal eraelu ei ole, tuleb teiste omast osa saada. Su uudishimu, kuidas lähedastel nende suhetes läheb, on meeletu. Ehk prooviksid sama palju, kui sind huvitab teiste elu, enda elule keskenduda? Turguta meelt erksate värvidega ja too end toanurgast nähtavale. Energiat, et särada ja tähelepanu köita, sinus jagub. Hea aeg teha suuri ja julgeid otsuseid.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Oled rahutu hing, kes ei tea ise ka täpselt, mida saada tahab, kuid midagi sa soovid ning nüüd ja kohe. Kannatlikkus viib sihile ja kui paar asja ka viltu veab, ei maksa selle üle kurvastada. Võta nädala teisest poolest kõik, mis võtta annab -  võtta on palju. Ilusad ilmad lubavad korraldada mõnusa õueistumise, millest võib kujuneda vananaiste suve meeldejäävaim sündmus.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Igatsed ellu uusi inimesi, sest vanadega seotud mälestused kipuvad sind üksnes rusuma. Õnneks on sul mahti saba selga lüüa, suhelda ja väljas käia. Sa võid sel nädalal armuda esimesest silmapilgust. Võta päev korraga ja ela hetkes. Tohutust planeerimisest pole niikuinii kasu ja sa ju tead seda.

Ambur 22. november – 21. detsember
Töö on su tegemistes esikohal ja sa keskendudki vaid sellele. Ära siiski kodu ja perekonda ära unusta, sest oma elu on siiski kõige olulisem. Oled organisaator, initsiaator ja kolleegidele tõeline tugisammas. Kust küll see energia? Täpselt ei tea, kuid seda sul jagub.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa innustud ja sind innustatakse. Selge mõistus ja soe süda on need, mis sind igas olukorras aitavad. Saad inspiratsiooni üllatavatest olukordadest ja paikadest ning oskad tekkinud mõtteid kenasti enda kasuks keerata. Tunned ühe oma lähedase ees süütunnet. Miks? Sa ei ole kellelegi midagi võlgu ja kellelegi midagi valesti öelnud. See, et tema sind väldib ja üleolevalt käitub, on tema probleem.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kus sul nüüd tagavarad on? Õhku on haihtunud nii säästud kui sõber. Ära keskendu vaid ühele ja näe pilti laiemalt. Tööprojekt, mida sulle ootamatult pakutakse, võib saada päästerõngaks. Selle abil saab rahakott turgutust ja võid leida õla, mille najal nutta või naerda või kuhu lihtsalt toetuda, kui jalgealune libe on.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui üks asi vedas viltu, siis kõik teised püsivad õnneks kenasti reel. Tuul puhub kenasti purjedesse ja oled absoluutses sõiduvees. Kui keegi plaanib su teele väikese tormi tekitada, siis see tal ei õnnestu. Tüürid enesekindlalt ja tead, kuhu jõuda tahad. Siht on silme ees ja nii paluks jätkatagi.

Uus Kroonika on ilumunud - loe värsket numbrit digiajakirjast digi.kroonika.ee!

LISAKS, kas oled perepaketist juba kuulnud? Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepaketist saab täpsemalt lugeda siit - www.perepakett.ee

Kroonika paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika