Pühapäeval, 18. septembril, esitles Oksana Tandit Vihula Mõisas resort-kollektsiooni „Valged ööd“.

Lisaks eksklusiivsele esitlusele said külalised nautida spetsiaalselt selleks sõuks kokkupandud kava Eesti rahvusvaheliselt tuntud muusikult Andres Mustonenilt ja tema orkestrilt „Klaaspärlimäng Sinfonietta“ ning gurmeeõhtusööki Vihula Mõisa peakokalt Lauri Tomingaselt.

„Kollektsiooniks leidsin inspiratsiooni looduse, moe ja muusika sümbioosist. See on lugu kosmopoliitsest naisest, kes igapäevaselt tuleb samavõrd hästi toime nii juhtimise, kiire reisigraafiku kui ka pere ja muude argipäevaste toimetuste ühendamisega, kuid kes nüüd on võtnud aja maha ja lubanud endale inspireeriva nädalavahetuse linnast väljas. Siit ka seekordse kollektsiooni deviis – luksus kolib maale,“ rääkis Oksana Tandit.

Tegemist on järgmise suvehooaja kollektsiooniga, mis toob meieni pehmed langevad lõiked, luksuslikud materjalid peenvillast kašmiiri ja siidini ning loodusest inspireeritud värgivamma, kus kohtab näiteks vesihalli, kohvipruuni, liivakarva beeži, naturaalset valget, taevasinist ja flamingoroosat. Nagu ikka Oksana Tanditi loomingule omaselt näeme seal kvaliteetseid materjale, perfektselt viimistletud detaile ning osavat naiseliku ja maskuliinse joone ühendamist.

Kollektsiooni täiendavad Birgit Skolimowski ehted, Kadri Kruusi nahkkotid ning Riina O brändi efektsed nahkkindad. „Mul on hea meel juba mitmendat aastat teha koostööd Oksana Tanditiga. Meie kollektsioonid kipuvad telepaatiliselt rääkima sama keelt, seejuures loomeprotsessi omavahel kooskõlastamata. Ka Riina O kindakollektsioon suundus inspiratsioonijahil linnast välja, pöörates oma pilgu küll hoopis avara ja melanhoolse kõrbemaastiku poole“, ütles nahadisainer Riina Õun.

Kollektsiooni esitlus sai teoks elegantses 16. sajandist pärit Vihula Mõisas. „Meil oli suur au ühiselt Oksana Tanditiga seda eksklusiivset esitlust korraldada. Võrratu moekollektsioon ja lummavad helid Andres Mustonenilt oma orkestriga panid mõisa maagiliselt särama ning meid taaskord tödema, et Vihula Mõis sobib kõige erinevamate seltskondlike pidustuse läbiviimiseks,“ sõnas turundusdirektor Liina Pärlin.

Ainulaadsele etendusele aitasid kaasa Maserati, Codorniu, Nordic Spirits Lab Gin, D`DIFFERENCE ja Estonian Record Productions. Modellide kauni välimuse eest hoolitsesid Tamara Korjagina Le Salonist ja Lana Vallo Glow Make upist, külalised tõi kohale ja viis koju GoBus. Looduslikud kompostitsioonid hundinuiadest valmistas florist Julia Medvedeva.