Profisportlane Egle Eller-Nabi võistles hiljuti fitnessimaailma kõige suuremal võistlusel - Las Vegases toimunud bikiini olümpial, kuhu tulid kokku oma ala tegijad üle maailma. Täna teatas ta aga ametlikult, et teeb võistlemisest mõneks ajaks pausi.

„Ma ei tulnud küll kõrgele kohale, aga mul on tunne nagu oleksin Las Vegases jackpoti võitnud. Sain hästi kihvti kogemuse ja tunnetasin, et mul on palju toetajaid ja kaasaelajaid,“ rõõmustas Egle võistluse järel Õhtulehele antud intervjuus.

Las Vegase jõuprooviks valmistus Eller-Nabi pikalt, aga võistluse eel oli ta väga närvis. „Olin pinges, sest ei teadnud, mida oodata ja see kõik tundus mulle niivõrd suur ettevõtmine. Närveerisin saamata aru, miks ma seda teen. Koha suhtes mul ootusi polnud, aga tundsin hästi suurt vastutust, sest teadsin, et eestlased pole siin varem võistelnud. Tundsin üheaegselt nii pinget kui ka ärevust!“

Nüüd aga otsustas Egle võistlemisest mõneks eemale hoida ja lasta kehal ning mõtetel puhata. "Ma pole juba poolteist aastat puhata saanud," kirjutab ta ja lisab, et ta väga vajab seda.

Väike puhkus nii kehale kui ka meelele on loomulikult vajalik, eriti kui range dieet ja treenimine on olnud tema igapäevaelu hädavajalik osa. Eks liikumine ja tervislik toit on alati oluline osa elustiilist, ent nagu ta profisportlasena on isegi öelnud, siis ei tohi keha stressi viia ning tuleb talle anda ka puhkust, sest muidu lihtsalt ei tee keha enam sinuga koostööd.