Täna tähistab enda sünnipäeva Tanel Padari (35) imekaunis sõbratar Kristel Mardisoo, kellega on nad koos olnud juba viis aastat - mõlema jaoks on tegemist seni pikima suhtega.

Kristel Mardisoo sai 28-aastaseks ja kuigi õige pidupäev on täna, siis siis noor naine on sünnipäevaüllatusi saanud juba alates eelmisest nädalast. Loomulikult on ta kingitused ka enda Instagrami kontole jäädvustanud.

Lisaks on Kristel suur käsitööhuviline ja veedab tihti aega pisipõnnidega ning tundub olevat loomulik ema. Kristel pole lastega läbisaamist kunagi varjanud ja tema sõnul on ta enda ema sõbrannade lapsi hoidnud alates 13. eluaastast.

Tanel Padar ja Kristel Mardisoo on Eesti üks kuumimaid ja kirglikumaid paare, kes on avalikult ka Kroonikale enda elu intiimsemaid hetki jaganud. Nende sõnul on nad paar, kes armukadetsevad, tülitsevad, lepivad ja armastavad – kogu hingest ja täiega!

Pisipere planeerimise kohta on nad aga avalikult öelnud, et kuigi neile lapsed väga meeldivad, on mõlemad pannud peamise rõhu hoopis hariduse omandamisele. "Lapsi on lihtne teha, kuid neid tuleb ka kasvatada. Sellistes asjades tuleb säilitada kaine mõistus. Kõik juhtub siis, kui on õige aeg," on Kristel öelnud.

Palju õnne Kristelile ka Kroonika poolt!

Jaga
Kommentaarid