Tanja Mihhailova-Saar (33) postitas täna enda sotsiaalmeedia kontole lihtsalt perfektse pildi endast ja uskumatu on mõelda, et veel mõned aastad tagasi ei pidanud see naine end ilusaks!

Tanjal on sellel pildil suurepäraselt istuv juuksevärv, veatu jumestus, klaarilt pehme nahk ja särav olek. Kas tõesti läheb naine iga aastaga paremaks, nagu hea vein?

Enne enda kolmekümnendaid ütles Tanja Kroonikale nii: "Paratamatult ei meeldi mulle endas see või teine. Aga õpid nagu elama sellega ja ennast armastama." P a r a t a m a t u l t tekib hoopis küsimus, et kuidas palun? Nii jumalik naine ja ei pea end ilusaks?

"Ei pea ennast ilusaks, ehk siis natukene huvitavaks," ütles naine toona tagasihoidlikult. Eks Tanja tunnistas, et ilu on vaataja silmades ja et on tavaline naine, kel probleeme palju.

????

A photo posted by ✨TANJA (@tanjamihhailova) on

Loomulikult võib öelda, et tema kallal on tegutsenud oma ala professionaalid ja ta on üles löödud spetsiaalselt kaamerasilma jaoks, ent vulgaarsusi kasutamata tuleb öelda, et kõlbmatust asjast korralikku saa ehk lõuend on samuti oluline.

Ilmselgelt on abiellumine toonud tema ellu positiivsust ja seda on märgata ka tema välimuses. Vaadake kas või "Su nägu kõlab tuttavalt" saadet, kus ta on säravam ja kaunim kui eales varem.

Kohe alustame ???? 19:30 TV3!!! #snkt

A photo posted by ✨TANJA (@tanjamihhailova) on

Jaga
Kommentaarid