Täna tähistab enda 24ndat sünnipäeva lauljanna Liis Lemsalu, kes sai ligi viis aastat tagasi tuule tiibadesse "Eesti otsib superstaari" saatest. Sedapuhku tuhlasime natukene vanades piltides ja leidsime ilmeka pildi meenutamaks tema karjääritee algust.

Ja kui neid kahte pilti võrrelda, siis üldises plaanis pole Liis sugugi muutunud. Ühele tõelisele staarile omaselt on saanud juuksed vaid kohevust, naeratus julgust ja jumestus professionaalsust.

Staarisaate neljanda hooaja võitja Liis Lemsalu on täna üks selliseid staare Eestis, kes uue singli ilmumisel raadiotabelite esikohti napsama kukub - kusjuures püsides seal isegi nädalaid. Tema värske hittlugu “Sinu ees” oli raadio Elmari Eesti lugude edetabeli kõrgeimal astmel lausa 14 korda.

Lisaks kohtab teda suhteliselt tihti ka teleekraanil või hoopis erinevatel üritustel õhtujuhi tööd tegemas. Näiteks eile avanes tal võimalus juhtida Eesti suurimat moesündmust Tallinn Fashion Week ja välja hüüda Kuldnõela ning Hõbenõela võitjad.

Veel enam - ta üks vähestest Eesti staaridest üldse, kes on saanud Hõbenõela auhinnaga pälvitud maailmakuulsa Roberta Eineri loomingut kas või korraks kanda.

"Kui pilti natukene lähemalt vaadata, siis tundub, et ma oleks justkui joovastuses... joovastuses armastusest! Sest seda ma eile õhtul olin," kirjutas Liis pildi kirjelduseks. Vaata pilti!

Oma varajase sünnipäevakingi sai ta kätte aga juba natukene rohkem kui kuu aega tagasi. Esimesel septembril tutvustas ta esmakordselt fännidele uut pereliiget, kelleks on pehme kiisubeebist valgekäpp.

Tohutult õnne ka Kroonika poolt!

Jaga
Kommentaarid