Näitlejanna Luule Komissarov jagas täna enda sotsiaalmeedias toredat pilti raamatuvirnast, mis peegeldab tema fännide arvu uuel Facebooki fännilehel.

Täpselt nädal aega tagasi tegi Luule Kommissarov omanimelise Facebooki fännilehe ja lükkas seal käima ülimenuka teatripiletite kingiloosi. Täna aga avaldas ta lõbusa foto saatel piletite võitja.

"Raamatud. Umbkaudu 21 000 lehekülge, niimoodi virna laotult - Peites endas tohutu koguse põnevust ja kirge," kirjutab Luule Komissarov enda fännilehel. "Täitsa käega katsutav ja arusaadav. Aga nüüd on nädalaga hakanud mu lehekülge siin Facebookis jälgima 21 000 inimest!!!" 

"Ja vat seda kogust enam minu mõistus ei võta. Tee või tina. Kui kõik need inimesed üksteise õlgadele roniks, siis ulatuks tornitipp 35,7 kilomeetri kõrgusele. Hah, see oleks kõrgem kui sada Tallinna teletorni kokku liidetuna. Ei, las jääb. Arvutan, mis ma arvutan. Mõistus nagunii võtma ei hakka."

Tema sõnul on ta üks õnnelik inimene, kes on saanud tohutul hulgal toredaid kirju, pilte ja tervitusi ning on kõigile südamest tänulik.

Väga vahva, kas pole?

Jaga
Kommentaarid