Eestis ja tegelikult ka välismaal suurt menu kogunud folkansambel jätkab üsna pea juba uues koosseisus, sest kitarrist Jalmar Vabarna otsustas nende ridadest lahkuda.

"Kallid Curly Stringsi fännid, mul oli au teid teenida. Täna on päev, mis annab armastatud lokilistele uue hingamise ja hoo koos uue kitarrimängijaga Jaan Jaagoga," andis Jalmar Vabarna kõikidele enda fännidele märku.

"Mitte, et ma ei tahaks, vaid mul pole lihtsalt füüsiliselt võimalik kahes kohas korraga olla. Vähemalt praegu, teleport-teenuse puudumisel... Senini suutsime aega planeerida, kuna enamus tegemisi oli kodumaal."

Teama sõnul on nii Trad.Attack! kui ka Curly Strings üha enam piiri taha murdmas ning kaotada oleks liiga palju, kui tema pärast bändid kodus peaks passima. Jalmar lisas, et otsus langetati pika arutelu tulemusena.

"Aitäh, Curly Strings ja fännid, võimaluse eest mängida nii suurtel kui väikestel pidudel, teha lahedat mussi, mis on mõjutanud tugevalt Eesti muusikat ja kindlasti mõjutab ka edaspidi! Jõudu ja jaksu ja ikka täiega ägedalt edasi," ütles Jalmar lõpetuseks.

Jaga
Kommentaarid