Youtube'i maailmas ja Ameerikas laineid lööv transseksuaalne staar postitas eile enda kanalile video sellest, kuidas Donald Trumpi valimine presidendiks on juba teatud kogukonda mõjutanud. Tema sõnum on üks - enesetapp ei ole lahendus probleemile.

Gigi Gorgeous, endise nimega Gregory alustas enda Youtube'i kanalit mehena ning saigi populaarseks just enda avameelsuse tõttu. Ta on videosid postitanud viimase seitsme aasta jooksul ning on kõigi silme ees transformeerunud mehest naiseks.

Erinevate meediväljaannete ja sotsiaalmeedia sõnul sooritasid 8 transseksuaalset noort eile pärast valimisi enesetapu, sest Trump on selgelt enda väljaütlemistes väljendanud, et soovahetusprotsess ja soovahetuse õiguslikud tagajärjed on tema võimuletulekuga muutumas ning noored olid enda tuleviku pärast hirmul.

Staari sõnul aga pole enesetapp lahendus ja tema sõnum kõikidele transseksuaalsetele oli see, et isegi kui neil on hetkel raske, siis ei teeks nemad sama viga ega läheks enesetappude vooluga kaasa. Tema sõnul tuleb leppida olukorraga, et Trump on uus president ning pigem on nüüd aeg kokku hoida ja üksteise vastu armastust välja näidata.

Vaata videot!

Jaga
Kommentaarid