Riigikogu liige Mailis Reps oli oma kuuenda lapse tulekust teadlik juba siis, kui ta presidendiks saamise nimel emalõvina võitles. Seoses uue valitsuse moodustamisega võib tal tekkida võimalus ministriks saada. Kuidas edasi?

Poolteist aastat tagasi, 2015. aasta augustis salaja tehtud foto, millel Ieva Kupce ja Toomas Hendrik Ilves Riias nooblis restoranis õhtustavad, kergitas eestlaste jaoks esile teema, et lätlased võivad Eesti elus olulist rolli mängida. Kui varem kõneldi naabrite kohta vaid, et neil olla kuus varvast ja saldejums, siis korraga tõusis lätlanna meie esileediks.

Ent Ieva Ilves ei ole ainus lätlane, kes Eesti elu mõjutab. Möödunud nädalavahetusel salvestati Teet Margna ja Kristjan Jõekalda valgel diivanil intervjuu saatesse „Nädalalõpp Kanal 2ga“, kus Keskerakonna üks olulisemaid figuure, Riigikogu liige Mailis Reps (41) tunnistas, et tema ja ta lätlasest abikaasa Agris Repšs (41) on taas lapse, tütre ootel. Saade ei ole veel eetrivalgust näinud, kuid uudis levis kulutulena.

Kuidas kommenteerivad Mailis Repsi lapseootust kolleegid ja abikaasa Agris Repšs isiklikult, loe täpsemalt juba värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid